Har du problemer med at læse nyhedsbrevet, så tilføj newsletter@cifs.dk til din adressebog, eller læs det online.

Instituttet for Fremtidsforskning
nyhedsbrev
15. maj 2012


Tip en ven

Facebook Like Button  Tweet Button


After Hours 7. juni

Release-party på vores seneste medlemsrapport om Generation Y i Huset KBH

Til arrangementet skal vi høre fremtidsforskernes bud på det samfund, den markedslogik og den kultur Generation Y tager med sig ind i virksomhederne. Vi får også besøg af fem panelister fra Instituttets Generation Y panel, der stiller op til debat.

Eventen er et medlemsarrangement, men ikke-medlemmer kan også deltage mod betaling. Alle er velkomne, dog er pladserne begrænsede og tilmelding nødvendig.


SCENARIO 03:2012

“Popular culture, when done right, is good business.” 

Regeringen i Sydkorea har satset benhårdt på populærkultur siden 1990’erne, og “HALLYU”, som populærkulturen hedder, har ikke blot millioner af japanske, burmesiske og kinesiske fans uden for Sydkorea. Hallyu har også skabt en regulær strøm af turister til Seoul og øget Sydkoreas turismeindtægter med 35% de seneste år. Hallyu er nu på vej til Europa, og SCENARIO har kigget nærmere på fænomenet.


Backstage Innovation

Backstage og Roskilde festival - i samarbejde med Instituttet for Fremtidsforskning og Center for Kultur & Oplevelsesøkonomi - inviterer dig til workshoppen Backstage Innovation

Forskningschef Carsten Beck fra Instituttet vil bl.a. tale om, hvordan virksomheder kan bryde fastgroede vaner ved at tænke i alternative fremtidige scenarier - og dermed sikre kreative og indbringende resultater.

Backstage Innovation koster DKK 2350 - medlemmer af Instituttet får 10% rabat, når tilmelding sker via linket nedenfor.


Kunsten at sælge solidariske produkter til diva’er, hustlere og anarkister

Nyt foredrag om Generation Y

Generation Y består af elite, outlaws og oprørere, og de er blevet kaldt alt lige fra super-egoister til Outcast Generation.
Hør Instituttets karakteristik af Generation Y.


Udnyt undergrunden

Future Clubs i Oslo 4. juni og i Stavanger 5. juni.

Det er ikke nogen nyhed, at den unge rebel er interessant for industrien. Han har altid været attraktiv, fordi han bryder med de etablerede samfundsstrukturer, stiller spørgsmålstegn ved autoriteter og vigtigst af alt tager afstand fra mainstreamkulturen.

Hør forfatterne Klaus Æ. Mogensen og Katrine K. Pedersens løsningsforslag til, hvordan man kan udnytte undergrunden til at hæve bedriftens bundlinje.


Reception for ny direktør

Instituttet for Fremtidsforskning har fået ny administrerende direktør. Ulrik Blinkenberg tiltræder jobbet 1. juni efter en tidligere stilling som direktør i Teres Medical Group.

Vi glæder os til at byde Ulrik Blinkenberg velkommen, og vil i den forbindelse invitere til en uformel reception på Instituttet for Fremtidsforskning, Nørre Farimagsgade 65, 7. juni kl. 18.30.


Tip en ven

Facebook Like Button  Tweet Button

Generation Y


Kommende kurser

Brugerdreven innovation
29. maj 2012, Kbh

What if scenarier
30. maj 2012, Kbh

Se alle vores kurser

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Annoncér i SCENARIO

Vil du annoncere i vores prisvindende magasin SCENARIO? Læs mere her

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bliv rustet til fremtiden

Oplev Instituttets foredragskatalog og kursuskatalog.

Instituttet for Fremtidsforskning

Vi er en privat non-profit virksomhed, der hjælper private og offentlige virksomheder og organisationer med at navigere i nutiden og skabe deres ønskelige fremtid.

Vi udbyder kurser, holder foredrag og udgiver magasinet SCENARIO. Vores medlemmer modtager medlems­rapporter og tilbydes After Hours Møder.

Instituttet for Fremtidsforskning, Nørre Farimagsgade 65, 1364 København K,
telefon +45 3311 7176 | fax +45 3332 7766 | mail iff@iff.dk | web www.iff.dk

Du modtager dette nyhedsbrev på adressen [email address suppressed] fordi du har tilmeldt dig på www.iff.dk, eller fordi du er medlem af Instituttet for Fremtidsforskning. Ønsker du ikke længere at modtage nyhedsbrevet, kan du nemt afmelde dig.