Deze e-mail is niet goed leesbaar of bevat geen foto’s? Klik hier.
Op één lijn met Gent

Inhoud:

Terug naar school met De Lijn

Enkele nieuwsfeiten in de kijker...

Nieuw: City Pass Gent

Woon of werk je in Gent en reis je vaak met bus en trein binnen de stad? Dan is de gloednieuwe City Pass iets voor jou!

Met dit gecombineerde abonnement reis je onbeperkt met al onze bussen en trams en met de treinen tussen een aantal treinstations in Gent. Bovendien is de City Pass voordeliger dan twee afzonderlijke abonnementen tegen standaard tarief.

FACT(S): reis gratis tussen het station en Flanders Expo

Treed in het weekend van 21 en 22 oktober 2017 een wereld binnen vol fantasy en gaming. Ook deze keer heeft FACTS een boeiend programma samengesteld en ook nu reis je op vertoon van je ticket gratis tussen het station en Flanders Expo. 

Neem aan het Sint-Pietersstation tram 1 naar Flanders Expo. Doordat De Lijn extra voertuigen inzet (met dank aan de organisator) hoef je nooit langer dan 10 minuten te wachten tot de volgende tram.

Reis 10 dagen probleemloos naar Film Fest Gent

Zin in een avondje film maar is de zoektocht naar een parkeerplaats er teveel aan? Kom dan van dinsdag 10 tot en met vrijdag 20 oktboer 2017 met De Lijn, want ook tijdens Film Fest Gent staan we paraat om je naar alle locaties te brengen.

 

Russische revolutie in de Handelsbeurs

De Handelsbeurs blaast haar 15 kaarsjes uit samen met de 100ste verjaardag van de Russische Revolutie. Op vrijdag 20 oktober 2017 brengen De Ledebirds muziek bij de stomme film 'Oktober'.

Bereid op zaterdag 21 oktober 2017 samen met CirQ  de revolutie op de kouter voor. Om 20u bestorm je de Handelsbeurs en smijt je je in het feestgedruis met Russische muziek.

Vier mee! De Lijn vervoert je gratis, op vertoon van je concertticket.

Handelsbeurs

Voorstelling Africa in NTGent Minnemeers

Van 19 tot en met 21 oktober 2017 brengt acteur Oscar van Rompaey de monoloog Africa, een voorstelling van Peter Verhelst. Dit telkens om 20u in NTGent Minnemeers

Bezitters van een ticket voor de voorstelling rijden gratis naar NTGent Minnemeers.

Facebook Like Button Tweet Button Naar een vriend sturen
Op één lijn met Gent

Wenst u onze mailing niet meer te ontvangen? Klik dan hier om u uit te schrijven.