Deze e-mail is niet goed leesbaar of bevat geen foto’s? Klik hier.
   
Sun Left
Header Top Right
Logo Delijn


 

Line

Enkele nieuwsfeiten in de kijker…

Ontvang omleidingsberichten per e-mail

Sinds kort kunt u omleidingsberichten ontvangen per e-mail. Zo bent u altijd op de hoogte van voorziene omleidingen op uw bus-of tramlijn. U kiest zelf voor welke lijnen u informatie wil ontvangen. Maximaal één keer per dag (omstreeks 11 uur ’s ochtends) krijgt u een bericht. En dit enkel als er wijzigingen zijn op de lijnen die u heeft aangegeven.
Schrijf u hier gratis in.

Ontvang omleidingsberichten per e-mail


Verstoorde dienstregeling op 25.02.2011 en 04.03.2011

Wegens vakbondsacties zal de dienstregeling op vrijdag 25 februari ernstig verstoord zijn in Oost-Vlaanderen. Op 4 maart wordt ook hinder verwacht, en dit in heel Vlaanderen. Voor informatie over de gevolgen voor de dienstverlening kunt u de dag van de actie terecht op onze website en op het infonummer 070 220 200 (0,30 euro/min). De Lijn bezorgt ook regelmatig een overzicht aan de verkeersredacties van de nationale radiozenders.

Verstoorde dienstregeling op 25.02.2011 en 04.03.2011


Openingsfeest vernieuwde winkelstraten omgeving Korte Meer

De eerste fase van project KoBra is zo goed als klaar. De winkelstraten Korte Meer, Sint-Niklaasstraat, Sint-Michielshelling, Cataloniëstraat en omgeving zijn klaar en ook het openbaar vervoer komt stillaan terug op gang. Om de vernieuwing van de winkelstraten te vieren, organiseren de Stad Gent en De Lijn een feestelijke opening zaterdag 5 maart van 14 tot 17 uur. Het wordt een namiddag met aangenaam winkelplezier, straatanimatie en Gentse neuzen.
Bekijk hier het programma van de dag.

Openingsfeest vernieuwde winkelstraten omgeving Korte Meer


Omleidingen wegens 'Omloop Het Nieuwsblad'

Vanaf donderdag 24 tot en met zondag 27 februari 2011 zijn er omleidingen in Gent naar aanleiding van de 'Omloop Het Nieuwsblad'. Daardoor volgen buslijnen 5,38,39,41,42,43,44 en 47 een omleiding. Andere buslijnen hebben enkel tijdelijke hinder als de wielerwedstrijd hun reisweg kruist.
Eén muisklik en u bent mee.

 

Stuur deze nieuwsbrief door naar een kennis.Line

Wenst u onze mailing niet meer te ontvangen? Klik dan hier om u uit te schrijven.
Moon Bottom