Maak je woning winterproof! – Groepsaankopen energie, doen of niet? – Wat is een microgrid? Is deze e-mail onleesbaar? Bekijk hem online

Maak je woning winterproof!

Brrr! Die eerste winterkou is altijd weer wennen. Niets fijner om dan binnen lekker op te warmen. Reken jij steevast op fikse energiekosten voor de komende maanden? Nergens voor nodig. Door nu al je woning winterklaar te maken, hou je het knus en voorkom je energieverspilling...

Start meteen en maak je huis winterklaar

Groepsaankopen, doen of niet?

Veel Belgische gezinnen kiezen tegenwoordig voor een groepsaankoop energie. En dat aantal blijft elk jaar stijgen. Toch staat de formule niet altijd garant voor de laagste prijs. Wil je zeker zijn of een energiegroepsaankoop voordeliger is? Blijven vergelijken is de boodschap!

Zijn energiegroepsaankopen iets voor mij?

Dakisolatie rendeert

Zowat de helft van de verbruikte energie in huis gaat naar verwarming. Een deel daarvan ontsnapt via de ramen, de deuren en de vloer, maar vooral ook door het dak. De oplossing? Dakisolatie. Die is relatief goedkoop en behoorlijk snel terugverdiend.

Hoeveel kost het om een dak te isoleren?

Wat is een microgrid?

Ze zijn kleinschalig, maken gebruik van duurzame energie en zijn zo nodig zelfvoorzienend. Inderdaad, zelfs als microgrids afgekoppeld worden van het klassieke stroomnet, blijven de straatlampen er branden. U zei?

Lees meer

U ontvangt deze e-mail omdat u bent ingeschreven op onze nieuwsbrief.
Liever geen e-mails meer ontvangen? Schrijf u uit