Heraanleg Heerweg-Noord en deel Heerweg-Zuid in Zwijnaarde

Tramverlenging lijn 21/22

 
 

Wat?

 

Om het openbaar vervoer van en naar Zwijnaarde te verbeteren, trekt De Lijn tramlijn 21/22 door tot aan de Heerweg-Zuid. De stad Gent grijpt deze werken aan om de Heerweg-Noord en een deel van de Heerweg-Zuid aan te pakken. Daarom startte in september 2013 de volledige heraanleg van de Heerweg tot aan de nieuwe bibliotheek. Er komt dus niet alleen een nieuwe tramverbinding, maar ook fietspaden, voetpaden, buurtparkings en een nieuwe eindhalte voor de tram.

Hoe blijft u op de hoogte?

 

Website

Alle informatie over de heraanleg en de gevolgen voor het verkeer (voetgangers, fietsers, openbaar vervoer, autoverkeer) vindt u op de website van De Lijn in Gent.

Nieuwsbrief

Wie graag alle informatie rechtstreeks in zijn/haar mailbox krijgt, kan zich inschrijven op de elektronische nieuwsbrief (klik op 'Ja, ik wil de werfnieuwsbrief ontvangen per e-mail' en vink 'Heraanleg Heerweg-Noord en -Zuid' aan).

Bewonersbrieven

Woont u in de buurt van de werkzaamheden? Dan ontvangt u de bewonersbrieven met meer informatie steeds in uw brievenbus.

Informatievergaderingen

We organiseren indien nodig vergaderingen waar we u persoonlijk vertellen over de vorderingen van de werken en de wijzigingen op het terrein. Maar we luisteren ook naar u.