Deze e-mail is niet goed leesbaar of bevat geen foto’s? Klik hier.
Op één lijn met Gent

Inhoud:

Terug naar school met De Lijn

Enkele nieuwsfeiten in de kijker...

Reis elke zondag in december gratis met de tram en bus

Op zoek naar een leuk eindejaarscadeau? Kom naar Gent en geniet van een dagje winkelen op zondag. Danzij Puur Gent reis je in december elke zondag gratis op de tram- en buslijnen in en naar Gent.

Wie van iets verder komt en de auto neemt, kan die achterlaten op een van de 14 park-and-rides aan de rand van de stad en van daaruit verder reizen met de bus of de tram naar het Gentse stadscentrum.

Reis elke zondag in december gratis met de tram en bus

De Lijn brengt je naar De Warmste Week

De Warmste Week, dat is je een week lang inzetten voor het goede doel. Dit jaar kan je van disndag 18 december 2017 tot en met zondag 24 december 2017 terecht in het provenciaal domein Puyenbroeck.

Lijn 76 (De Pinte - Gent - Lochristi – Wachtebeke) brengt  je tot vlakbij het festivaleiland in Puyenbroeck (halte Puyenbroeck P). Vanaf het Sint-Pietersstation in Gent worden extra ritten ingelegd.

De Lijn brengt je naar De Warmste Week

Geniet van de kerstsfeer tijndens de Gentse Winterfeesten

Altijd al gevonden dat kerst wat langer mag duren? Kom dan zeker naar de Gentse Winterfeesten van 8 december 2017 tot 7 januari 2018 met De Lijn. Wij brengen je tot vlak bij de kerstmarkt.

Kom met De Lijn naar het hartje van de stad en laat je slieren op de schaatsbaan. Als abonnee van De Lijn krijg je 2 euro korting op je schaatsbeurt. Geen abonnee maar kom je toch met De Lijn? Toon dan de kortingcoupon die je vindt achteraan op onze oudejaarsnachtfolder.

Om ook de op- en afbouw veilig te laten verlopen rijden de lijnen 3, N3, 17, N17, 18, 38 en 39 in omleiding van 8 december 2017 tot 14 januari 2018.

Geniet van de kerstsfeer tijndens de Gentse Winterfeesten

Muzikale wereldreis in de Handelsbeurs

O dierbaar jazzkwartet. Foyer Soiree: 1000 met o.a. Bart Maris.
Trompettist Bart Maris brengt op 18 december 2017 samen met enkele andere muzikanten nieuw repertoire gebaseerd op nationale volksliederen.

Een muzikaal toertje rond de wereld, van Cambodia tot Afghanistan. Op vertoon van je concertticket reis je gratis met De Lijn naar de Handelsbeurs.

Handelsbeurs

Aangrijpend rouwportret in NTGent

GIF, een aangrijpend rouwportret met Steven Van Watermeulen en Elsie de Brauw in een regie van Johan Simons wordt in december 2017 vertoont. Tien jaar na hun scheiding ontmoeten een man en een vrouw elkaar voor het eerst weer, op de plaats waar hun enige kind begraven ligt.

Bezitters van een ticket voor de voorstelling rijden gratis met De Lijn naar NTGent.

NT GENT
Facebook Like Button Tweet Button Naar een vriend sturen
Op één lijn met Gent

Wenst u onze mailing niet meer te ontvangen? Klik dan hier om u uit te schrijven.