Facebook icon Twitter icon Forward icon

Marts 2014

Fremtidens teknologi - de næste 25 års teknologiske udvikling og dens konsekvenser

Medlemsrapport 2/2014

Den teknologiske udvikling er en af de væsentligste årsager til forandringer og vækst i samfundet.

Den kommende medlemsrapport ser nærmere på de næste 25 års teknologiske udvikling inden for informations- og kommunikationsteknologi, robotter, avancerede materialer, og bioteknologi. Rapporten undersøger endvidere, hvordan denne udvikling vil påvirke følgende, udvalgte sektorer i samfundet: produktion og handel, forbrug og service, sundhed og medicin, energi og klima, infrastruktur, sikkerhed.

 

 

Rapporten præsenteres i Oslo - 2. april, Stavanger - 3. april, København - 21. maj, Belgien - 27. maj.

Læs mere om rapporten og tilmeld dig til arrangementerne her

 

Hvor bevæger verden sig hen?

foredrag 2014

Når du bestiller et foredrag hos Instituttet for Fremtidsforskning, får du ikke en standardpræsentation. Foredraget bliver altid skræddersyet til den enkelte virksomhed eller organisation og samtidig til det enkelte formål.

Foredraget kan gøres interaktivt ved hjælp af workshops, afstemninger, kreativitetsøvelser, udformning af scenarier med mere. Du aftaler de praktiske detaljer med foredragsholderen.

Få inspiration til emner, vinkler eller foredragsholdere i foredragskataloget

Eller kontakt Carsten Beck på cab@iff.dk og hør mere om mulighederne.

 

En kur mod Alzheimers

SCENARIO magazine

I 1989 forlod Ronald Reagan det amerikanske præsidentembede efter at have bestredet det i en af de mest begivenhedsrige perioder i nyere amerikansk historie. Blot fem år senere blev han diagnosticeret med Alzheimers sygdom – og 10 år efter var han død.

For blot 20 år siden var Alzheimers en relativt begrænset sygdom. I USA havde fx kun cirka 0,5 millioner amerikanere sygdommen, men i dag er det tal tidoblet.

Læs den gratis artikel på scenariomagazine.com

Like SCENARIO på Facebook