Deze e-mail is niet goed leesbaar of bevat geen foto’s? Klik hier.
Op één lijn met Gent

Inhoud:

Enkele nieuwsfeiten in de kijker...

Shop 'till you drop en kom met De Lijn!

Op donderdag 2 april kan je relaxed winkelen in de Gentse binnenstad tot  20 uur. Hou je handen vrij voor de leuke dingen en neem bus of tram. Klik hier voor een overzicht. 

Wil je nog even nagenieten? Tot 1 uur  's nachts kan je naar huis met het nachtnet

Laat u vervoeren door NTGent en De Lijn

Revue Ravage - Tom Lanoye schrijft een nieuwe theatertekst over het leven en werk van een oudere politicus: de man wil er mee stoppen en toch ook niet, maar hij moet wel en hoe moet dat dan? Meer informatie over de voorstelling vind je hier

Op vertoon van je NTGent-ticket reis je gratis heen en terug met De Lijn.

Experimentele film met livemuziek

Hou je van uitzonderlijke films met een hoog cultgehalte? Rep je dan op vrijdag 3 april naar Dok Noord 5L in Gent. Kijk hier welke lijnen je tot op wandelafstand brengen.

De deuren gaan open om 19.30 uur.  Na de voorstellingen spelen DJ's nog tot 6 uur door. Hier vind je het volledige programma van de Nacht van de Experimentele Film.

Zwijnaarde: heraanleg kruispunt Tramstraat

Op maandag 13 april start de heraanleg van het kruispunt Heerweg-Noord met de Tramstraat en de Adolphe Della Faillelaan.

Deze werken hebben een grote impact op het verkeer. Hier vind je een overzicht van alle omleidingen. Gelieve steeds de signalisatie te volgen. 

Gratis pendelen naar de Ronde Van Vlaanderen

Kom op zondag 5 april jouw favoriete renner naar de overwinning schreeuwen! Vlot en stressvrij naar de Kwaremont, Kruisberg, Paterberg of de aankomst in Oudenaarde?

Dankzij de Provincie Oost-Vlaanderen reis je gratis met één van de 4 pendelbussen van De Lijn naar tal van toplocaties op het parcours van de Ronde van Vlaanderen.

Een overzicht van alle pendelbussen vind je hier

Facebook Like Button Tweet Button Naar een vriend sturen
Op één lijn met Gent

Wenst u onze mailing niet meer te ontvangen? Klik dan hier om u uit te schrijven.