Deze e-mail is niet goed leesbaar of bevat geen foto’s? Klik hier.
Op één lijn met Gent

Inhoud:

Enkele nieuwsfeiten in de kijker...

Ruwe Tongen op je bus

Hou je van literatuur, muziek en beeldende kunst? Geniet op donderdag 1 oktober van performances door auteurs en muzikanten op de bussen van lijn 70 tot 78 tussen De Cultuurloft en het Sint-Pietersstation. 

Meer weten over dit splinternieuw cross-over Literatuurfestival? Ontdek het volledige programma, laat de dichter in jezelf los en win een gratis dagpas van De Lijn.

Literatuurfestival Ruwe Tongen

Shop 'till you drop!

Laat je dit weekend verwennen door tal van enthousiaste Gentse handelaars. Dit heuse shoppingweekend start op donderdag 1 oktober met Avondshoppen tot 20 uur of 22 uur en sluit af met een sfeervolle nationale SundayShopday op zondag 4 oktober.  

4 dagen shoppen en vlot heen en terug met De Lijn. Blijf gerust nog even plakken want het nachtnet brengt je veilig thuis, 7 dagen op 7 tot 1 uur 's nachts. 

Shoppingweekend Gent 1 tot 4 oktober

Naar Ikea met De Lijn? Goed idee!

Geen zin in omleidingen en filerijden? Neem dan tram of bus naar IKEA want tot 31 oktober betaalt IKEA jouw terugbiljet. Heb je een abonnement? Laat je trakteren op koffie en taart of doe iemand anders een plezier met een gratis biljet.

Hier kom je meer te weten over de actie van IKEA en De Lijn.

IKEA Gent trakteert met een gratis terugbiljet

Voordelig naar de BIS-beurs

Baksteen in je maag? Breng dan zeker een bezoek aan de grootste bouwbeurs van Vlaanderen tussen 3 en 11 oktober in Flanders Expo in Gent. Koop nu online je combiticket en reis voordelig heen en terug met De Lijn.

BIS bouw en immo

Laat je vervoeren door Film Fest Gent en De Lijn

Benieuwd wat het 42ste Film Fest Gent allemaal te bieden heeft? Van 13 tot 24 oktober worden op meer dan 10 festivallocaties een waaier aan uiteenlopende films getoond van nieuwe talenten en gevestigde waarden.

Weg parkeerstress! De Lijn brengt je vlot tot aan de rode lopers van de zalen. Hier vind je een overzicht van alle locaties en hun bereikbaarheid.

Met De Lijn naar Film Fest Gent
Facebook Like Button Tweet Button Naar een vriend sturen
Op één lijn met Gent

Wenst u onze mailing niet meer te ontvangen? Klik dan hier om u uit te schrijven.