? ARONSEN Nyhedsbrev
ARONSEN

Nyhedsbrev

Kære subscriber,

I maj har vi den fantastiske Balladen om Marie som månedens bog. Vi ønsker alle vores glade læsere en fantastisk tid, hvor de solrige dage forhåbentligt indbyder til mere udendørs læsning.

Hr

Månedens bog i maj er Balladen om Marie - en biografi

Den dejlige sommervejr er ved at ramme os. Derfor giver vi jer i maj måned en oplagt mulighed for at læse Anastassia Arnolds Balladen om Marie, som giver et spændende indblik i Marie Krøyers liv; både den historie vi alle kender, men også den mere ukendte.

Kun i maj: Balladen om Marie for 69,95 kr portofri forsendelse (klik her)

En perfekt gaveidé til Mors Dag den 10. maj!

Anastassia Arnold bruge meget tid på grundig research, som gjorde det muligt at fylde bogen med hidtil uopdagede sider af Marie Krøyers spændende og dramatiske liv.

Bogen har solgt i over 200.000 eksemplarer, hvilket blandt andet har betydet at Bille Augusts succesfulde filmatisering i 2012 kunne vises i de danske biografer.

"Det var det hudløse drama mellem menneskene og portrættet af Marie, der fascinerede mig" - Bille August

Hr

Aronsen har været på London Book Fair

Inline

Aronsen har været på London Book Fair, hvor vi mødtes med andre forlag og agenter fra hele verden. Vi arbejdede på at sælge flere af vores fagbøger til udlandet. Sensitive børn blev solgt til Norge, men vi arbejder fortsat på at promovere vores dygtige forfattere, så bøgerne kan komme ud til endnu flere.

Derudover har vi været på udkig efter nye spændende stemmer på forfatterscenen, som passer til Aronsens profil, hvor vi forener kvalitet og bredde i litteraturen. På den måde kan vi fortsat give vores læsere de bedste oplevelser.

Det har som altid været nogle dejlige og berigende dage i både hektiske og inspirerende omgivelser, hvor tusindvis af ligesindede litteraturinteresserede var med til at skabe en skøn atmosfære.

Vi glæder os allerede til de næste internationale bogmesser i Göteborg og Frankfurt til efteråret.

Hr

Nye titler på vej

Inline

Vi arbejder intesivt henover foråret og sommeren, så vores læsere senere på året kan få nogle dejlige læseoplevelser.

I kan allerede nu se frem til Anette Straadts Naturligt sunde børn, som bliver udgivet til august. Den glæder vi os allerede meget til!

Efterfølgeren til sucessen Sensitive børn af Athina Delskov og Lene Sonne, Sensitive unge, udkommer i september. Vi er utroligt spændte på denne titel, da emnet aldrig før er blevet taget op.

Hvis I vil vide mere om hvad vi laver på kontoret, eller få informationer om tilbud og konkurrencer, så kan i følge os på facebook.