Is deze e-mail niet goed zichtbaar? klik hier

Solden bij Inside Parts

Ook in 2016 willen wij onze klanten in de watten leggen. Daarom gaan we dit nieuwe jaar van start met enkele stevige promoties.

  • Muizen, usb-sticks, printers aan wegwerp prijzen!
  • Fujitsu business portable aan een zeer scherpe prijs.
  • Op onze stock portables geniet u momenteel van hevige solden condities.
  • Bij verlenging van uw Panda Internet Security krijgt u momenteel een gratis selfiestick.
  • ...

Acties geldig zolang de voorraad strekt

Doe mee met onze wedstrijd en maak kans op een Grill & Bakplaat van NEC.

USB 16 GB

Kingston Technology brengt haar DataTraveler USB Flash-geheugenkaart in een sterk vernieuwde vorm uit. Hiermee komt Kingston Technology tegemoet aan de wensen van haar klanten.

Draadloze muis

De Microsoft Wireless Mobile Mouse is speciaal ontworpen voor onderweg, met draadloze vrijheid en een ingebouwde transceiver opslag voor optimale mobiliteit.

GRATIS selfiestick

Bij aankoop van een Panda Internet Security 2016 licentie krijgt u tijdelijk een selfiestick gratis erbij!

 
OP = OP
 
 
OP = OP
 
 
OP = OP
 
     
 
 
 

HP Officejet met gratis USB-kabel

Druk met de HP Officejet Pro 6830 e-All-in-One printer professionele kleurendocumenten. Deze op productiviteit gerichte e-All-in-One bevat slimme functies en laat u overal mobiel afdrukken – op kot, thuis en onderweg.

3 Jaar garantie bij registratie van uw toestel. (tijdelijke aktie zie voorwaarden HP)

Bovendien kunt u ook genieten van de HP toner cashback. (zie voorwaarden HP)

Brother printer meeneemprijs

De MFC-J5320DW is een robuuste en veelzijdige all-in-one inkjetprinter uit de Business Smart serie. De modellen uit deze lijn zijn speciaal ontworpen om de productiviteit en de flexibiliteit binnen een bedrijf of kantoor te vergroten. Dankzij de papiercapaciteit van 250 vel vraagt de printer weinig aandacht en staat deze altijd startklaar, zodat medewerkers zich kunnen concentreren op hun eigen werkzaamheden.

A3 Business printer

Deze professionele "Business Smart" all-in-one van Brother print, scant, kopieert en faxt dubbelzijdig op formaat A4. Enkelzijdig afdrukken op A3 is ook beschikbaar.

Via het draadloos of bekabeld netwerk kan deze inkjetmultifunctional MFCJ57200DW met andere gebruikers eenvoudig gedeeld worden. Met de app iPrint&Scan van Brother gaat printen vanaf en scannen naar uw smartphone of tablet heel snel via de Wi-Fi-verbinding.

GRATIS papierlade t.w.v. € 45

Deze uiterst productieve e-All-in-One produceert professionele kleurenafdrukken met tot 50% lagere kosten per pagina dan laserprinters. U kunt vanaf het grote touchscreen,draadloos of onderweg vanaf een NFC-compatibel apparaat afdrukken.

De HP Officejet Pro 8620 e-All-in-One is ontworpen voor kleinzakelijke gebruikers die een productieve e-All-in-One met verschillende verbindingsopties zoeken om kleurendocumenten van professionele kwaliteit te produceren voor uitzonderlijk lage kosten per pagina.

15% Korting op Brother laserprinter

Deze kleurenlaserprinter van Brother is een snelle all-in-one en ideaal voor het drukke kantoor. De DCP-L8400CDN biedt tijdbesparende functies en kostendrukkende oplossingen, en is uitgerust met afdruk-, kopieer-, en scanfuncties. U kunt erop vertrouwen dat deze gemakkelijk te gebruiken all-in-one keer op keer hoogwaardige resultaten zal leveren.

Draadloze design muis

In het revolutionaire ontwerp van de Arc Mouse worden het comfort van een desktopmuis en de mobiliteit van een notebookmuis met elkaar gecombineerd. Wanneer u onderweg bent, kan de Arc Mouse worden ingeklapt tot 60% van het volledig uitgeklapte formaat. Een innoverend design met ronding voor gebruikscomfort en met een platte verpakking voor onderweg. Neemt vrijwel geen plaats in in je tas.

Compacte stekkerdoos

Dankzij de PowerCube heeft u nooit meer stopcontacten te kort. Ondanks zijn compacte vorm, die bovendien imago uitstraald, tovert u plots 1 stopcontact om in 5 stuks.  Dankzij de stick-on dock kunt u de PowerCube aan uw dekstop hangen. Zo hoeft u nooit meer te bukken onder uw bureau om stekkers aan te sluiten.

WOW ladekast

Opvallend, hoogwaardig WOW ladenblok in een aantrekkelijke en stijlvolle kleur met glanzende afwerking. Deze ladenblok beschikt over 4 kleine laden voor documenten en opbergproducten zoals showtassen, mappen, 3-klepsmappen, en 1 grote lade om voorwerpen op het bureaublad in op te bergen zoals nietmachines of mobiele apparaten.

Wedstrijd

Geef antwoord op onderstaande vraag en maak kans op een Grill & Bakplaat van NEC.

Welk 'dier' kunt u verkrijgen bij Inside Parts ter bescherming van uw computer?

Meespelen kan hier.

Uitschrijven

Klik hier om u uit te schrijven indien u onze nieuwsbrieven niet meer wilt ontvangen.

Inside Parts NV

Kortrijkstraat 381, 8560 Wevelgem, België
Tel: 056 42 66 70, Fax: 056 42 66 73, E-mail: info@insideparts.be

Uitschrijven  |  Doorsturen  |  Contacteer ons