Deze e-mail is niet goed leesbaar of bevat geen foto’s? Klik hier.
Op één lijn met Gent

Inhoud:

Enkele nieuwsfeiten in de kijker...

Beetje cultuur opsnuiven?

Op zaterdag 12 september wordt het startschot voor het nieuwe cultuurseizoen gegeven. Benieuwd wat er dit jaar allemaal op het programma staat? Kom naar de Cultuurmarkt op de Kouter in Gent. Bezoek onze stand en maak kans op leuke prijzen.

Een voorstelling van NTGent of een concert in de Handelsbeurs? Op vertoon van je toegangsticket reis je gratis heen en terug met De Lijn. Blijf je nog even plakken? Het nachtnet brengt je veilig thuis, 7 dagen op 7 tot 1 uur 's nachts. 

Geniet langer met het nachtnet

Gratis naar de Jaarbeurs? Met je abonnement van De Lijn!

Op zoek naar leuke producten aan interessante prijzen? Kom tussen 12 en 20 september naar Flanders Expo! Tram 1 brengt je vlot van het Sint-Pietersstation tot aan de expohallen. Op de Jaarbeurs vind je meer dan 1000 producten: van voeding, koken en mode tot toerisme, interieur en vrije tijd. 

Heb je een abonnement van De Lijn? Schenk ook gratis toegangskaarten aan je vrienden! Vraag hier je gratis tickets aan voor de Jaarbeurs en beleef een onvergetelijke dag. 

Jaarbeurs van 12 tot 20 september 2015

De Lijn heeft ook wijze plannen...

Op zondag 20 september van 10 uur tot 18 uur is het opnieuw Gent Autovrij! Onder het thema 'Gent heeft wijze plannen' licht De Lijn haar toekomstplannen aan je toe op het Emile Braunplein. 

Tip: koop een voordelige dagpas voor 3 euro i.p.v. 5 euro in een Lijnwinkel of via een automaat. Vanaf 16 september kan je deze dagpas ook bij onze chauffeurs verkrijgen. Deze voordelige dagpas is geldig tijdens de week van de Mobiliteit (16 tot 22 september). 

Gent Autovrij 20 september

Gratis trip naar FACTS

Hou je van Science Fiction, fantasy en comics? Kom dan op 26 en 27 september naar FACTS in Flanders Expo. De beurs bruist van activiteiten zoals een heuse video game zone, Q& A met acteurs, zwaardgevechten, cos'play competitie met tal van gekostumeerde bezoekers. 

De Lijn brengt je gratis van Gent Sint-Pietersstation naar Flanders Expo en terug op vertoon van je toegangsticket.

FACTS 26 en 27 september Flanders Expo

Achter de schermen van Gent Sint-Pietersstation

Benieuwd hoe ver het staat met de bouw van het nieuwe station Gent Sint-Pieters en de ontwikkeling van het nieuwe stadsdeel in de stationsbuurt?

Schrijf je dan in voor één van de gratis rondleidingen op zondag 11 oktober. Inschrijven kan vanaf  dinsdag 22 september bij Gentinfo, telefonisch op 09 210 10 10 of via de weblink op www.projectgentsintpieters.be

Aarzel niet en kom mee op ontdekkingstocht, er zijn maar 500 beschikbare plaatsen!

Project Gent Sint-Pieters
Facebook Like Button Tweet Button Naar een vriend sturen
Op één lijn met Gent

Wenst u onze mailing niet meer te ontvangen? Klik dan hier om u uit te schrijven.