Har du problemer med at læse nyhedsbrevet, så tilføj newsletter@cifs.dk til din adressebog, eller læs det online.

Instituttet for Fremtidsforskning
nyhedsbrev
12. april 2012


Tip en ven

Facebook Like Button  Tweet Button


SCENARIO 03:2012 på vej

Hvad kan terrorister lære os om at navigere i den globale økonomis gråzoner? Og hvad vil internetaktivisterne, fildelerne eller piraterne, som de også kalder sig, med magten?

SCENARIO 03:2012 udkommer 18. april som et Pirate vs. Pirate issue. Vi har besøgt Eastleigh – et somalisk område i det afrikanske land Kenya - hjemsted for både organiseret
kriminalitet og finansiering af terrorisme og samtidig et af Østafrikas mest levende, kommercielle centre. Vi har også besøgt Berlin, hjemsted for software-pirater med voksende politisk indflydelse.


Kommende kurser

Stadig få ledige pladser tilbage

På kurset Scenarieplanlægning for forretningsudviklere bruger vi fremtidsforskningen som værktøj i forretningsudviklingen, og vi arbejder med eksempler, cases og øvrigt indhold skræddersyet til forretningsudviklere og strategiansvarlige.

Målet med kurset Brugerdreven innovation er at vise, hvordan du gennem etnologiske værktøjer kan få ny viden om dine kunders erkendte og ikke erkendte behov, og hvordan den vitale information, du modtager, omsættes til fremtidens produkter eller serviceydelser gennem en veltilrettelagt innovationsproces.

Læs mere om de to kommende kurser:


Udnyt undergrunden

Future Clubs i Oslo 4. juni og i Stavanger 5. juni.

Det er ikke nogen nyhed, at den unge rebel er interessant for industrien. Han har altid været attraktiv, fordi han er cutting edge - på forkant med alt hvad der er nyt. Han lever på kanten, bryder med de etablerede samfundsstrukturer, stiller spørgsmålstegn ved autoriteter og vigtigst af alt tager afstand fra mainstreamkulturen.

Hør Instituttets Klaus Æ. Mogensens løsningsforslag til, hvordan man kan udnytte undergrunden til at hæve bedriftens bundlinje.


Futures in real time

- Ledere skaber fremtiden!

Instituttet for Fremtidsforskning tilbyder for første gang et teambuilding og strategiforløb for ambitiøse ledere, der tør!

Står I overfor at kickstarte eller revitalisere jeres strategier, og kommer der for lidt ”originalitet og inspirerende nyt” frem i jeres visions- og strategiprocesser?


Tip en ven

Facebook Like Button  Tweet Button

SCENARIO 03:2012 - udkommer 18. april 2012


Kommende kurser

Scenarieplanlægning for forretningsudviklere
25. april 2012, Kbh

Generation Y og det digitale landskab
15. maj 2012, Kbh

Brugerdreven innovation
16. maj 2012, Kbh

What if scenarier
30. maj 2012, Kbh

Kickstart din kreativitet
7. juni 2012, Kbh

Se alle vores kurser

 

 


Annoncér i SCENARIO

Vil du annoncere i vores prisvindende magasin SCENARIO? Læs mere her

 

 

 

Bliv rustet til fremtiden

Oplev Instituttets foredragskatalog og kursuskatalog.

Instituttet for Fremtidsforskning

Vi er en privat non-profit virksomhed, der hjælper private og offentlige virksomheder og organisationer med at navigere i nutiden og skabe deres ønskelige fremtid.

Vi udbyder kurser, holder foredrag og udgiver magasinet SCENARIO. Vores medlemmer modtager medlems­rapporter og tilbydes After Hours Møder.

Instituttet for Fremtidsforskning, Nørre Farimagsgade 65, 1364 København K,
telefon +45 3311 7176 | fax +45 3332 7766 | mail iff@iff.dk | web www.iff.dk

Du modtager dette nyhedsbrev på adressen [email address suppressed] fordi du har tilmeldt dig på www.iff.dk, eller fordi du er medlem af Instituttet for Fremtidsforskning. Ønsker du ikke længere at modtage nyhedsbrevet, kan du nemt afmelde dig.