? ARONSEN Nyhedsbrev
ARONSEN

Nyhedsbrev

Kære subscriber,

Forlaget ARONSEN ønsker alle et rigtig godt nytår, og vi ser frem til et spændende 2017, spækket med nye udgivelser. Det nye år byder blandt andet på internationale bestsellere, som for eksempel det svenske superhit, Der er noget som ikke stemmer af Martina Haag. Og så kan vi med stor glæde annoncere, at Stinemaria Mollie Jensens Sensitiv mor udkommer på norsk!

Hr

Radiointerview med Sebastian randrup om mæt på budget

Inline

Hør forfatter Sebastian Randrup fortælle om sin nye kogebog Mæt på budget i radioprogrammet Aftenklubben/Radio NOVA.

I Aftenklubben/Radio NOVAs interview med Sebastian Randrup giver han tips til hvordan du kan bruge dine rester, blandt andet ved at folde dit blomkål ud og have mad til 3 dage, samt hvordan du fryser dine rester ned til senere brug, når budgettet er stramt. 

Danske husstande smider årligt tonsvis af mad ud, som sagtens kan bruges. Kogebogen Mæt på budget hjælper dig med at udnytte rester og råvarer fuldt ud, så du både kan leve billigt, lave velsmagende mad og begrænse dit madspild i hverdagen. 

Lyt til radiointerviewet her - det starter 16.22 minutter inde i udsendelsen:
http://www.radioplay.dk/nova/aftenklubben?episode-id=30080

Hr

NYHED: Der er noget som ikke stemmer kommer til valentinsdag

Inline

Romanen som har taget svenske læsere med storm udkommer på dansk ved ARONSEN den 14. februar!

Der er noget som ikke stemmer har været på bestsellerlisternes top ti i over et år, og det er intet under, at den vandt prisen for Årets Bog på Göteborg bogmessen i 2016 med så gode anmeldelser:

”En både morsom og trist roman om sårede følelser, fortvivlelse og genoplivet kampånd.” - Kenneth Gysing, Femina

”En usædvanlig stærk skilsmissehistorie ... Martina Haag formår at beskrive denne skilsmisse, så selv dem, der aldrig har oplevet noget lignende, bliver dybt involverede.”
- Lotta Olsson, Dagens Nyheter

Martina Haag er fortsat en af Sveriges mest populære forfattere, og Der er noget som ikke stemmer har indtil videre solgt over 280.000 eksemplarer i Sverige alene.
Denne roman er helt sikkert noget at glæde sig til!
 

Hr

Sensitiv mor solgt til norge!

Inline

Stinemaria Mollie Jensens bog Sensitiv Mor bliver udgivet på norsk ved Cappelen Damm!

Formålet med Sensitiv Mor er at forstå dit sensitive personlighedstræk og lære at se det som en styrke i stedet for en svaghed.

De oplevelser og fortællinger fra dagligdagen, der bliver beskrevet i bogen af forfatteren såvel som 50 andre kvinder, har ikke kun givet genklang hos danske læsere; i Norge har man nemlig også besluttet, at disse emner er værd at skabe en dialog om.

Rettighederne er blevet solgt til et af Norges absolut største forlag, Cappelen Damm, og på Forlaget ARONSEN er vi glade og fortrøstningsfulde over at se interessen for Sensitiv Mor brede sig udenfor Danmark.