Steun voor uw renovaties – Stijging van de energieprijzen – Gemiddeld gas- en elektriciteitsverbruik – Low Emission Zone 2022 Is deze e-mail onleesbaar? Bekijk hem online

Maximale financiële steun voor uw renovaties!

Zeg niet langer energiepremies, maar Renolution-premies! Maar de naam is niet het enige wat in 2022 verandert aan het energiepremiesysteem in Brussel. Het hele systeem werd herdacht zodat zoveel mogelijk Brusselaars er toegang toe hebben. Het ideale moment dus om een renovatie van uw woning te overwegen en uw woning energiezuiniger te maken.

Meer weten over de Renolution-premies?
In deze tabel vatten we de premies 2022 voor u samenVanwaar die stijging van de energieprijzen?

Sinds 2020 stijgen de gas- en elektriciteitsprijzen wereldwijd. Op het eerste zicht ligt die plotse prijsstijging aan de COVID- 19-pandemie, maar in werkelijkheid spelen ook nog andere parameters een rol. U verneemt er alles over!

Waarom stijgen mijn facturen?
5 eenvoudige trucjes om makkelijk energie te besparen!

Valt uw gas- en elektriciteitsverbruik onder het gemiddelde?

U wil uw verbruik beter opvolgen? Goed idee! Voor de planeet én voor uw portemonnee. Verlies dus uw energieverbruik niet uit het oog.

Ontdek tot welke verbruikerscategorie u behoort!

Mag mijn voertuig Brussel nog in?

Net als 200 andere Europese steden, is ook Brussel een lage-emissiezone of ‘Low emission zone’ (LEZ). Dieselvoertuigen die onder de norm 4 of een lagere norm vallen, mogen in 2022 Brussel niet meer in.

Ontdek de vergelijkende tabel voor de komende jaren!

U ontvangt deze e-mail omdat u bent ingeschreven op onze nieuwsbrief.
Liever geen e-mails meer ontvangen? Schrijf u uit