Facebook icon Twitter icon Forward icon

Gelukkig, liefdevol en ontspannen nieuwjaar!

Het creatief jaaroverzicht 2013 staat online, met onder meer de lancering van het Pak van m'n hart, de pliot Lekker in je vel, Van werkdruk naar werkplezier en inspirerende spreuken. Het creatief jaaroverzicht bestaat uit een fotocollage met de smaakmakers van 2013 en een korte toelichting daarop met verwijzing naar bijbehorende links.

Lees meer

Spreuk van de maand januari 2014

Het valt niet altijd mee om op je eigen wijsheid te durven vertrouwen. Zeker als je omgeving er anders over denkt. Toch is het belangrijk om dicht bij jezelf te blijven. Alleen jij kent je bestemming. Vertrouw dus op je eigen wijsheid.

Vrienden van Het Nieuwe Denken ontvangen elke maand een inspirerende spreuk. Voor dagelijkse inspiratie kunt u de spreuk opslaan als bureaubladachtergond op uw beeldscherm of smartphone.

Lancering pak van m'n hart

Op de dag van respect is het Pak van m'n hart officieel gelanceerd. De opbrengstgerichte samenleving zet kinderen al op jonge leeftijd onder druk om te presteren. We houden te weinig rekening met de basisbehoeften van kinderen. Stress, gedragsproblemen en een kort lontje zijn het gevolg. Meer aandacht voor hartkwaliteiten zoals liefde, rust en vertrouwen zal bijdragen aan een mooiere samenleving met meer respect voor onszelf en elkaar.

Bekijk de foto's van de lancering 

Resellers gezocht!

Voor het gebruik en promotie van het Pak van m'n hart zijn we op zoek naar vertegenwoordigers, winkels, praktijkhouders, therapeuten en coaches die voor een aantrekkelijke marge het Pak van m'n hart verder willen verspreiden. De speelkaarten zijn behulpzaam bij opvoeding, pubertijd, onderwijs, sociale innovatie en persoonlijke groei.

Wetenswaardigheden

Het Nieuwe Denken.nu ‏‏@MirjamvanDiemen
Op 13 januari verzorgen we opnieuw een lezing over #autisme en hoogsensitiviteit op uitnodiging van MEE West-Brabant!

Het Nieuwe Denken.nu ‏@MirjamvanDiemen
Zoveel herkenning, dankjewel Sarah!
Over Dus! via @FreeSarahMorton #autisme #hoogsensitiviteit

Karin Vosters @karinvosters ‏                                                                     #KindgebondenOnderwijsBudget als oplossing voor ongelijke toegankelijkheid van bekostigd en niet bekostigd maar goedgekeurd onderwijs 

Anke Wiersma ‏@ankewiersma
Ik ben een kind van deze tijd en wil vanuit mijn hart iets kwijt. Papaas, mamaas en leerkrachten luister!  

Margo van Boxel @margotvanboxel
@MirjamvanDiemen; Wat een feest der herkenning! Bedankt voor je praktische tips, die gaan door naar school!

Het Nieuwe Denken.nu ‏@MirjamvanDiemen
Wat als je net even anders bent… de moeite waard! Filmpje #labels #adhd #autisme

Het Nieuwe Denken

Het Nieuwe Denken, staat voor denken vanuit je hart. Als iedereen zijn hart zou volgen, dan zou de wereld er nu heel anders uit zien. Daarom bieden we diensten en producten aan om kinderen, volwassenen, en organisaties dichter bij hun hart te brengen. Het Nieuwe Denken richt zich voornamelijk op onderwijsvernieuwing, sociale innovatie en begeleiding hoogsensitieve kinderen.

Wil je anderen inspireren? Stuur de nieuwsbrief dan door via de knop bovenaan de pagina of meld ze aan via de website.

Dankjewel!

Mirjam van Diemen