INVITATION TIL VIDENSFESTIVAL

Har du interesse i at udvikle det danske samfund og den offentlige sektor i særdeleshed, så være med når UKON, Det Kongelige Danske Kunstakademis Skoler for Arkitektur, Design og Konservering og Dansk Psykologisk Forlag inviterer til:

 

WORK & TALK OM OFFENTLIG LEDELSE OG SAMSKABELSE
Onsdag d. 28. november 2018 i København

 

Vidensfestivalen er et åbent forum, hvor målet er at gå i dialog om ledelse af samskabelse og samskabende ledelse. Med inspiration fra designverdenen åbner festivalen med spørgsmålet: Kan samskabelse blive en game changer og hvem har bolden? Om eftermiddagen drejer vi samtalen hen på, hvordan samskabelsesprocesser kan skaleres og hvordan man som leder skaber rum, hvor samskabelse bliver en del af en ny dagligdag.

Ledelse og samskabelse i det offentlige

WORK & TALK er en vidensfestival, hvor vi konkret arbejder med fælles løsninger på fælles problemer.

Vidensfestivallen henvender sig til ledere, konsulenter og praktikere der beskæftiger sig med feltet. Der vil være åbne talks og workshops med udgangspunkt i konkrete cases fra deltagerne. Hensigten er at løse reelle praksisudfordringer og skabe effektfulde processer mellem offentlige aktører og borgere. Der vil samtidig være rig mulighed for networking og faglig sparring.

PROGRAM
Kl. 09.30  Ankomst og networking
Kl. 10.00  Velkomst og key note speak
Kl. 11.15  Work- & talkshops
Kl. 12.30  Frokost, networking og event
Kl. 13.30  Work- & talkshops
Kl. 15.15  Afslutningsdebat
Kl. 16.00  Tak for i dag

Workshops & talks

Dagen arrangeres på baggrund af udgivelsen af bogen Ledelse og samskabelse i den offentlige sektor.

Du vil bl.a. møde redaktørerne bag bogen, Manon de Jongh & Morten Fogsgaard fra UKON.

Derudover vil du også møde flere af bogens forfattere: Eva Brandt og Thomas Binder fra KADK, Anne Tortzen fra Center for Borgerdialog, Christa Breum Amhøj fra CBS, Jens Ulrich fra VIA, Kenneth Albæk fra Albæk Consulting, Anne Kathrine Kirk bebe fra UKON, Martin Qwist fra Københavns Kommune & Pernille Thorup.

Derudover bidrager også: Anne-Mette Scheibel fra Resonans, Camilla Sort og Malene Kjær-Jepsen fra Muusmann, operasanger Helene Hvass Hansen, Helle Damsgaard fra Ledernes Kompetencecenter, Charlotte Lahrmann og Kajsa Darre fra Kajsas Kælder, Jesper Marcussen fra Green Andersen Erhvervspsykologi, Morten Svalgaard Nielsen fra UKON, Pernille Bøge Ledelsesrådgivning m.fl.

The place to be

PRAKTISK INFO

Der serveres kaffe, the og vand og man kan købe en let frokost.

Derudover er det muligt at købe "Ledelse og samskabelse i den offentlige sektor" til særpris på dagen. Læs et uddrag af bogen her.


TID OG STED

Onsdag d. 28/11-18 kl. 9.30-16.00
hos Det Kongelige Danske Kunstakademis Skoler for Arkitektur, Design og Konservering (KADK).

Adresse: Philip De Langes Allé 10, 1435 København K (Auditorium 6 i auditoriebygningen, bygning K).


TILMELDING

Arrangementet er gratis, men der er et begrænset antal pladser, så tilmelding er først-til-mølle på info@dpf.dk. Tilmeldingsfristen er d. 22. november 2018.

Vi forbeholder os ret til at fakturere et no-show gebyr på 500 kr., såfremt der ikke meldes afbud.

Følg med på www.ledelseidetoffentlige.dk, hvor det endelige program, bidragsydere, events og talks vil blive offentliggjort løbende.


Vi glæder os til at se dig!