Nieuwsbrief december 2014 Geen afbeeldingen? Webversie
 

Samenvatting workshops

Bedankt aan alle deelnemers van de workshops die we dit weekend organiseerden. Het was super gezellig, we hebben weer veel bijgeleerd dankzij onze fantastische Oostenrijkse instructeurs Susan en Oliver, die speciaal voor ons de lange reis naar ons Belgenlandje maakten. Ook de locaties waren geweldig, dank aan alle gastvrouwen en gastheren van het weekend.

Voor diegenen die er niet bij waren dit weekend, zullen er in de toekomst nog genoeg kansen volgen. We houden jullie op de hoogte.

 
 

Diamond club

Voor de deelnemers aan de workshops die een klanten account willen openen, hebben we nog even alle voordelen op een rij gezet die jullie door de aanwezigheid van de deelnemer aan de diamond club, Oliver Birk, krijgen. Belangrijk is dat we jullie inschrijfformulier ontvangen voor woensdag middag, zodat we jullie van alle extra's kunnen laten genieten. Schrijf jullie dus niet online in, maar vul de gekleurde velden van het inschrijfformulier in en stuur dit door naar info@natuurlijk-gezond.be. Vergeet niet te vermelden via welke contactpersoon jullie bij onze workshops terecht gekomen zijn.

 

What's next?

Op donderdag 22 januari hebben we een algemene info avond te Aarschot, inschrijvingen kunnen gebeuren via jessica@natuurlijk-gezond.be

Donderdag 5 tot zondag 8 maart zullen Susan en Oliver terug aanwezig zijn bij ons. We zullen wederom verscheidene workshops organiseren. Uiteraard zijn alle voorstellen over onderwerpen waarin jullie interesse hebben welkom, we zullen hier zeker rekening mee houden naar toekomstige learnshops en workshops toe.

Ook van donderdag 23 tot zondag 26 april Zullen Susan en Oliver bij ons aanwezig zijn om workshops te geven.

Heeft uzelf interesse om een workshop bij u thuis te organiseren? Wij doen zelf ook workshops in het Nederlands, dus stuur ons gerust een mailtje en wij komen met alle plezier bij u langs om u en uw vrienden een leerrijke workshop te bezorgen. Dit kan, maar hoeft niet noodzakelijk een ganse dag te zijn, het kan ook een korte introductie tot etherische oliën zijn, of indien u liever een 1 op 1 gesprek hebt over specifieke doeleinden die u wil bereiken door het gebruik van etherische oliën staan we hier ook voor open.

 
 

Extra's

Door de aanwezigheid van een diamond club deelnemer krijgen alle inschrijvingen met minstens 100 productpunten een gratis 10ml roller past tense (+/- €27 winkelprijs), dé blend voor spierspanningen en migraine. Voor bestellingen vanaf 400 productpunten bij inschrijving is er nog een extra deep blue roller te verdienen.

Diamond club geeft ook de mogelijkheid om in totaal nog 50 extra getrouwheidspunten te verdienen die kunnen ingewisseld worden tegen gratis producten. 1 punt komt ongeveer overeen met 1 euro. Dus dit is een leuke extra. Hoe kan je deze verdienen? 25 van deze punten worden toegekend bij een getrouwheidsbestelling (LRP bestelling) van 100 productpunten (PV) in februari. De volgende 25 punten worden toegekend bij een tweede getrouwheidsbestelling van 100 productpunten in maart. Deze bonus is uiteraard vrijblijvend, het is een optie waar u al dan niet gebruik kan van maken als u dit wenst.

NEW YEAR, NEW YOU!

Last but not least hebben we door de januari New Year, New You promotie nog een extra 100 getrouwheidspunten weg te geven bij een inschrijving met 100 productpunten in januari en een bestelling van 100 productpunten in februari, dit wil dus zeggen dat je samen met de voordelen van de diamond club niet 25, maar een ongelofelijke 125 getrouwheidspunten kan verdienen door een getrouwheidsbestelling van 100 productpunten te bestellen in Januari.

Dus u kan optioneel voor 150 euro gratis producten verdienen dankzij de aanwezigheid van Oliver.