MEDIATIEDOTE 15.7.2019
Vapaa julkaistavaksi


MEDIATIEDOTE: Suomalainen viihdeyhtiö yhteistyöhön jalkapallojätti LaLigan kanssa


Suomalainen HILLA Entertainment on aloittanut yhteistyön maailman suurimpiin jalkapallosarjoihin kuuluvan Espanjan LaLigan kanssa.

HILLA Entertainmentin tapahtumakonsepti, Football Triathlon, on ollut Suomessa jo vuosikausia hyvin suosittu. Football Triathlon -tapahtumaformaatti yhdistää uudella hauskalla tavalla perinteisen urheilun sekä valtavassa kasvussa olevan e-urheilun. Turnauksessa joukkueet kilpailevat keskenään maailman suosituimman lajin kuninkuudesta saman päivän aikana perinteisen jalkapallon, pöytäjalkapallon sekä virtuaalijalkapallon parissa.

HILLA Entertainmentin ja LaLigan yhteistyönä toteutetaan Football Triathlon x LaLiga -jalkapalloturnaus Helsingissä lauantaina 31.8.2019. Aamupäivän jalkapallo-ottelut pelataan Töölön Kuplassa ja iltapäivällä siirrytään Casino Helsinkiin, jossa pelataan pöytä- ja virtuaalijalkapallo-ottelut. Turnaukseen mahtuvat 20 joukkuetta nimetään LaLiga-joukkueiden nimien mukaan ja virtuaalipeliosuudet pelataan PlayStation4-pelikonsoleilla LaLiga-joukkueilla. Turnauksessa on yksi yleinen K-18 -sarja ja yhdessä joukkueessa pelaa 5 henkilöä. Turnauksen voittajajoukkue pääsee Madridiin katsomaan LaLiga-ottelun.

– Idea Football Triathlonista lähti järjestäjien omien harrastusten kautta ja rakkaudesta jalkapallokulttuuria kohtaan. Ensimmäinen testiturnaus järjestettiin Tampereella loppukesällä 2011 ja samana syksynä Espanjassa vietetyn opiskelijavaihdon aikana alkoi elää unelma suuremmasta kokonaisuudesta. Tavoitteemme on saada kasvatettua Football Triathlonista kansainvälinen ilmiö, joka toisi mahdollisimman paljon iloa jalkapallokulttuurin ystäville ympäri maailmaa. Olemme erittäin innostuneita ja ylpeitä tästä yhteistyöstä LaLigan ja sponsorimme PlayStationin kanssa. On mielestämme kunnianosoitus, että yksi maailman isoimmista jalkapallosarjoista sekä pelikonsolivalmistajista haluavat tehdä kanssamme yhteistyötä, kertoo HILLA Entertainment Oy:n toimitusjohtaja Robert Niva.

– Tämän yhteistyön avulla LaLiga pyrkii kasvattamaan entisestään kansainvälisten ja suomalaisten faniensa määrää, saamalla heidät kokemaan unohtumattomia hetkiä jalkapallokulttuurin parissa ja tuomaan LaLigan lähemmäksi Suomen markkinoita ja kannattajiensa arkea. Football Triathlon x LaLiga -turnaus on tähän tarkoitukseen erittäin sopiva aktivointitapahtuma, sanoo Gorka Herrero, LaLigan edustaja Pohjoismaissa.


Lisätietoja:
Sähköinen lehdistöpaketti

Robert Niva
toimitusjohtaja, HILLA Entertainment Oy
robert@hillaentertainment.fi
+358 40 739 2770
hillaentertainment.fi
footballtriathlonxlaliga.com

HILLA Entertainment Oy
HILLA Entertainment Oy on suomalainen vuonna 2017 perustettu viihdeyhtiö, joka kehittää, tuottaa ja lisensoi hauskoja tapahtumaformaatteja, jotka yhdistävät perinteistä urheilua ja e-urheilua. Lisätietoja: www.hillaentertainment.fi

About us:
Fun event formats that combine traditional sports and esports.

info@hillaentertainment.fi
www.hillaentertainment.fi
www.facebook.com/HillaEntertainmentCopyright © 2019 HILLA Entertainment, All rights reserved.

Our postal address is:
HILLA Entertainment Oy
Kehräsaari B
33200 Tampere
Finland

This email was sent to [email address suppressed]. If you are no longer interested you can unsubscribe instantly.