dinsdag 10 november 2015 van 10 - 16 uur in De Hallen

---

exclusief: 10e participatiemarkt

De Amsterdamse Participatiemarkt is een begrip. Hier vinden mensen met een beperking kansen en mogelijkheden om weer mee te doen.

De Omslag vindt het geweldig om de markt al 10 jaar te mogen organiseren. Tijdens de Participatiemarkt weet en voel je waar het om gaat. Om de mensen die niet alles mee hebben.

in De Hallen

De tiende Participatiemarkt is een bijzondere. Na de kleine start en de grote markt met conferenties in De Meervaart gaan we nu naar De Hallen, Hannie Dankbaar Passage in stadsdeel West.

Er is een breed aanbod van activiteiten gericht op werken, leren en doen. Voor de mensen en voor elk wat wils.

---

voor bezoekers

U bent op zoek naar een zinvolle invulling van de dagen. Of het nu gaat om het ontmoeten van mensen, het volgen van een cursus, uitoefenen van een hobby, meedraaien als vrijwilliger in buurthuis of meer gericht op (betaald) werk: u vindt het op de Participatiemarkt.

Naast veel informatiestands is er ook een filmprogramma en zijn er inspirerende workshops.

En was u nog nooit in De Hallen? U bent van harte uitgenodigd! Roads Vervoer zorgt ook dit jaar weer voor vervoer, zodat iedereen naar de Participatiemarkt kan. Aanmelden via deze link.

---

voor aanbieders van participatieaanbod

Biedt u activiteiten aan gericht op werken, leren of doen voor mensen met een (arbeids)beperking? En wilt u uw aanbod presenteren op een bruisende markt in een inspirerende omgeving? Dan kunt u zich aanmelden als standhouder via deze link.

De markt is niet alleen een plek om nieuwe deelnemers te werven, maar heeft zich ook bewezen als een belangrijke netwerkplek. Dit keer op een spannende nieuwe locatie. Kortom: hier moet u zijn!

Kijk voor meer informatie op www.participatiemarkt.nl
Nu alvast kijken welk aanbod er is in Amsterdam? Kijk op   www.jekuntmeer.nl

---

inclusief

We omringen deze 10e participatiemarkt met stof tot nadenken. Wat heeft die vermaatschappelijking van de zorg nu eigenlijk opgeleverd?

Daar willen we het graag over hebben. Met film, theater, en acts maken we een dagprogramma dat een beetje schuurt. En dus juĂ­st met als decor De Hallen. Volgens ons wordt dit de meest trendy Participatiemarkt ooit. Een markt voor iedereen!