Facebook icon Twitter icon Forward icon

Pak van m'n hart is gereed!

Pak van m’n hart helpt kinderen, volwassenen en organisaties om dichter bij zichzelf te komen. De kaartset is behulpzaam bij opvoeding, pubertijd, onderwijs, sociale innovatie en persoonlijke groei.

Voor ontspanning en zingeving!

Bekijk elke situatie vanuit je hart en je ziet meer oplossingsruimte. Met je hart handel je vanuit liefde, vertrouwen en overvloed en dat is wie je werkelijk bent. Volg je hart en gebruik je hoofd om dat mogelijk te maken!

Inhoud: 55 kaarten, Prijs: EUR 12,50   

Voorintekenprijs: EUR 10,00 (Tijdelijk)

Bijzonder geschenk voor de feestdagen!

Bestellen en meer informatie

Thema-avond Autisme en Hoogsensiviteit

Aankondiging van MEE West Brabant: Wegens succes herhaald op 4 november!

Op deze avond geeft Mirjam van Diemen een interactieve lezing over hoogsensitiviteit. Mirjam werkt als begeleider van hoogsensitieve kinderen en onderwijsvernieuwer. Tijdens de thema-avond presenteert ze haar ‘7 Gouden tips voor omgang met kinderen van nu’, demonstreert ze de hartcoherentiemeting met de Emwave en het drukvest van Squeasewear voor ontspanning.

Lees meer

Spreuk van de maand oktober 2013

Natuurlijk geldt dat ook voor kinderen. Vaak weten ze zelf het beste waar ze behoefte aan hebben, maar vergeten wij ernaar te vragen. Met een beetje hulp kunnen ze vaak prima verwoorden wat ze nodig hebben. Dus liever 'Waarmee kunnen we helpen?' dan 'Wij weten wat goed voor je is.' Dat voorkomt een hoop stress op jonge leeftijd! 

Vrienden van Het Nieuwe Denken ontvangen elke maand een inspirerende spreuk. Voor dagelijkse inspiratie kun je de spreuk opslaan als bureaubladachtergond. Wil je ook vriend van Het Nieuwe Denken worden? Like ons op Facebook of meld je hier aan.

Gezocht leerkrachten met werkdruk

Op basisscholen de Liniedoorn en de Spoorzoeker helpen we het welzijn van directie, leerkrachten en uiteindelijk ook de leerlingen te vergroten met het project ‘Van werkdruk naar werkplezier’.

Voor dit project is een subsidie toegekend vanuit de Tenderregeling Werkplezier via het Participatiefonds.

Door aandacht te besteden aan de werkenergie van leerkrachten voelen zij zich beter, halen zij het beste uit zichzelf en ook uit de kinderen.

Voor de tweede tranche zoeken we nog meer scholen met leerkrachten die de werkdruk willen ombuigen naar werkplezier.

Tot 15 november 2013 kunnen projectvoorstellen voor de tweede tranche worden ingediend. Lees meer

Gezocht nieuwe Pilotschool 'Lekker in je vel'

Tijdens de pilot bij basisschool de Liniedoorn nam het aantal pestmeldingen af van gemiddeld 7 naar gemiddeld 1 per dag. Het rapportcijfer voor het werkplezier van de leerlingen steeg van gemiddeld  6,8 naar een 8,6.

Interesse? Meld je aan voor het traject Lekker in je vel met effectmeting voor toepassing van de 7 Gouden tips. Lees meer

Het Nieuwe Denken

Het Nieuwe Denken, staat voor denken vanuit je hart. Als iedereen zijn hart zou volgen, dan zou de wereld er nu heel anders uit zien. Daarom bieden we diensten en producten aan om kinderen, volwassenen, en organisaties dichter bij hun hart te brengen. Het Nieuwe Denken richt zich voornamelijk op de begeleiding van:

  • Hoogsensitieve kinderen
  • Onderwijsvernieuwing
  • Sociale innovatie

Ook als je niet tot deze doelgroepen behoort ben je van harte welkom!

Hartelijke groeten, Mirjam van Diemen