Nieuwsbrief december 2014 No Images? Click here
 
 

Nieuwsbrief natuurlijk gezond december 2014

 

Feestcatalogus!

Hohoho, merry christmas! And a happy new year! Dat zullen we al gauw weer te horen krijgen, de Jingle bells zitten eraan te komen en Rudolph the red nosed reindeer staat weer voor de slee, ook bij doterra zijn we helemaal in de kerstsfeer deze maand.

De feestdagen staan weer voor de deur en we gaan dus weer op pakjes jacht. Wil je graag je naaste het nieuwe jaar insturen met cadeautjes die leuk en gezond zijn? Producten die uw geliefden een goeie start laat nemen met de goede voornemens voor het nieuwe jaar? Neem dan zeker even een kijkje in deze super leuke feestcatalogus.

 

5ml Holiday joy blend met doterra kerstversiering

Geniet van de zalige geur van onze gelimiteerde uitgave, Holiday Joy. Deze betoverende mix van Wilde sinaasappel, nootmuskaat, den, cassia, kaneelschors en vanille voelt aan als een warme knuffel en zal uw huiskamer en zintuigen vervullen van genot met de uitnodigende geur van dit feestseizoen. Voor aromatisch gebruik.

Houders van een klantenaccount ontvangen dit product gratis bij een LRP bestelling van 125 productpunten tussen 1 en 15 december 2014. (Slechts 1 gratis product per account)

 

Verdien 15ml Frankincense (wierook) t.w.v. €96,80 gratis!

  • Promoot een jonge, stralende huid en vermindert tekenen van ouderdom door huidimperfecties aan te pakken
  • Kan onder de voeten aangebracht worden om te ontspannen en stemmingswisselingen te controleren.
  • Breng een druppel wierook aan op broze nagels.

Houders van een klantenaccount ontvangen dit product gratis bij een LRP bestelling van 200 productpunten tussen 1 en 15 december 2014. (Meerdere LRP bestellingen mogelijk)

 

10% korting op de 15ml wintergreen etherische olie

  • Wintergreen heeft een opwarmend effect op de huid en is super in een massage voor pijnlijke spieren.
  • Voor een verzachtend bad, voeg 1-2 druppels wintergreen toe aan het badwater.
  • Wintergreen Werd historisch gezien gebruikt voor een gezond ademhalingsstelsel te bevorderen en zijn verfrissend, verkoelend aroma  roept gevoelens van mentale helderheid, present zijn en concentratie op.