Facebook icon Twitter icon Forward icon

Nyhedsbrev #1, april 2016

Ja, det er mig, der ligger i en Islandsk lagune og mediterer i termisk vand. Og JA, det var helt fantastisk og healing for krop og sjæl, ligesom resten af koncerttouren, jeg lige har været på med gospelkoret SoulSingers.

Nej, det er ikke meget, I har hørt fra mig i første tredjedel af 2016. Jeg har brugt min tid på 99 (jep, nioghalvfems!) workshops/ koncerter/ korprøver inkl. et par af de helt store oplevelser som to koncerter med Odense Symfoniorkester/450 korsangere, og så førnævnte Islandstourné. Livet er godt!

Når ikke jeg har faret land og rige rundt med musik, har jeg lukket mig inde og mediteret musik og nye melodier frem bag flygelet. Det er vist ingen hemmelighed, at Grundvigbogen med PopSalmer udkommer til efteråret (nærmere betegnet 5. november), og de 27 nye sange skrev så ikke sig selv. Til gengæld er jeg MEGA stolt af dem, og glæder mig meget til at dele dem med jer.

(Vil du smuglytte på en hurtig demo-tester på korarrangement på 'Denne er dagen', får du lige et hemmeligt link her til min dropbox...)

Jeg skriver det her Nyhedsbrev for at samle et overblik over den vifte af især skønne sommerkoncerter de næste måneder bringer - og for lige at vise livtegn, og sende jer en online hilsen med et par lækre billeder fra starten af 2016. 

Læs mere om:
- fynske børn/unge søges til rytmisk projektkor til Grundlovskoncert
- SoulSingers sommerkoncert d. 31. maj
- Pop'n Soul sommerkoncert d. 2. juni
- min rejsedagbog fra Islandstour 16 med SoulSingers

Håber vi ses in real life, kærlig hilsen Janne

PS - de kommende koncerter ligger klar på Billetto.dk, så det er bare at drible over og vælge mellem de mange muligheder for kraftfuld musik.

SØGER: børn og unge til projektkor

søger: børn og unge til projektkor

Kender du fynske børn/unge, der har lyst til at synge i et sjovt rytmisk kor med en blanding af Pop, Gospel og PopSalmer? Vi øver mandage i maj måned (i Sdr. Nærå Valgmenighed) og optræder derefter til Ryslinge Højskoles store Grundlovsfest. Det er tredje gang, jeg samler projektkor på Fyn. Det plejer at være VILDT fedt!

Spred rygtet - find PDF her, og klik på billedet for FB-eventen. Det kunne være skønt nmed mindst 50 sangere (ca 7-15 år, evt. yngre i følge med forældre).

SoulSingers Sommerkoncert d. 31/5

SoulSingers Sommerkoncert d. 31/5

Vi er i topform efter et intenst forår med KÆMPE koncerter for flere tusinde publikummer, nordlys, varme svovldampe og indre vulkaner. Kom og oplev SoulSingers, som du aldrig har set os før. Vi har elsket AL hurlumhejet, men nu kan vi ikke vente til bare at være os. Uden symfoniorkester, uden islændinge, uden eksterne solister. Bare os. Råt, usødet og totalt autentisk moderne gospel!

Køb din billet før din nabo - og køb til naboen også, når du er i gang! Læs mere om koret på http://soulsingers.dk/ og giv os gerne et LIKE på FB, nu du alligevel er online... Vi glæder os til at se dig!

Pop'n Soul Sommerkoncert d. 2/4

Pop'n Soul Sommerkoncert

Siden jul er det rytmiske kor Pop'n Soul vokset til mere end 50 medlemmer - så vi f.eks. nu har 11 faste (og dygtige) tenorer. Vi har sat barren højere, numre er blevet sværere og vi hygger os sådan! Kom og hør en sommerkoncert i Nazareth Kirke, Ryslinge, hvor vi siger 'Hello', 'Take me to church', 'Say something', og 'Halleluja'. Vi takler 'Telephone', 'Lyse nætter' og 'Girl on fire' og vi glæder os til at byde jer velkommen til en aften med hotte radiohits! Køb billet ved at klikke HER.  Overskud fra koncert går til vores Barcelona-tur til efteråret.

ringe fotograferet Nordlys

Jeg er VILD med Island, vild med SoulSingers og stadig helt høj over kombinationen.

Gullfoss selfie

Der er mange flere billeder fra turen OG røverhistorier på min blog på jannewind.com/blog

Koncert i Harpan. En af lørdagens fire optrædener!

Janne og Oskar

Fantastisk at møde dygtige kolleger og skabe nyt netværk!