Facebook icon Twitter icon Forward icon

Velkommen til 2014

Nyt år, nye visioner, nyt kor, ny energi, ny hjemmeside, nye projekter, nye ideer, nye relationer, nye indsigter og udsiger - nye gear at køre i! Velkommen til et ny-hedsbrev med masser af koncerter, optur, workshops, ideer og præsentationer. Det er tungen lige i munden for tiden, på den rigtig sjove måde. Som om forår er på vej lidt tidligt. Røde kinder og højt humør. JUHUUUU!

(Faktisk er det så 'tungen lige i munden', at jeg har bedt universet sende mig en Personlig Assistent, der kan sidde i Ryslinge en dag eller to om ugen + lave forefaldende arbejde... Jeg har ikke haft tid til at skrive en stillingsannonce, så satser på at universet har hørt mig)

Find kalender og kaffe frem og læs videre:

I dette nyhedsbrev kan du læse om det nye GospelPowerChoir SoulSingers, der starter på tirsdag i Odense. Du kan finde datoer og steder på forårets "Englevinger og Evigheder"-koncerter, og foreløbig en enkelt koncert med "Sines Sange". Du kan læse om VokalDeLuxe-workshops, Pop'n Soul koret, Popsalmer og finde links til alt det andet, der lige nu spirer op gennem sneen. 

Syng med sjælen - SoulSingers.dk

Jeg har ledet gospelkor siden 1998. Jeg elsker den høje energi, den kraftfulde og kropslige måde at synge på, hvor det giver små kramper under fødderne og kuldegysninger i nakkehårene af bare cirkulation og lykke. Efter nogle års korlederpause står alle stjerner, sole og måner nu på linje, alt går op i en højere enhed og jeg kan ikke få armene ned (hvilket faktisk gør det temmelig udfordrende at skrive på computer - men lad nu det ligge). På tirsdag starter et eventyr i Odense. 

Vil du synge med? Du er velkommen!

Link til Youtube-video om SoulSingers.dk

Klik på billedet her og se en lille reklame-video, vi har klippet sammen efter introaften d. 14. januar (hvor der mødte mere end 120 potentielle sangere op... SIKKEN en energi!!)
Klik på hjemmesiden www.SoulSingers.dk og læs om hvad du skal gøre for at være med? Klik på blog-sektionen for at læse indlæg fra kommende SoulSangere. 

Er du SoulSanger? Klik her og meld dig til - du har fortrydelsesret helt frem til 18. marts, hvor du kan få 100% penge retur, så du risikerer intet - andet end at dit liv bliver fuldstændig forandret af fede oplevelser, nye nære relationer og skøn musik... 

Sines Sange - koncert på Café Tankefryd

Det bliver en helt særlig aften på Café Tankefryd i Brande, hvor jeg optræder med Sines Sange. Det gør det, fordi en stor del af Sine Jensens (ophavskvinden til de tekster, jeg synger!) nulevende familie kommer. Det glæder jeg mig meget til! At det samtidig er på en hyggelig og stemningsfuld café, hvor man inkl. i billetprisen på 100 kr får kaffebord og god servering er jo bare en bonus.
Klik her eller på billedet og læs mere om Sine og tilmelding. Vel mødt!

Spændende nyt om PopSalmer

Jeg har været så spændt på at dele noget med jer, der måske er noget af det vildeste, der er sket i min karriere... I efteråret blev jeg kontaktet af Nordens største musikforlag: Edition Wilhelm Hansen med en invitation til møde. De ville gerne høre nærmere om de spændende projekter, jeg arbejder på og med. Mødet endte med håndslag på, at de skal udgive projektet: Popsalmerne. Altså noder, becifringer, korarrangementer for lige stemmer og blandet kor, udskrevne klavernoder (til organister osv) og formentlig CD med producerede versioner af alle sangene. Hvor VILDT er det!! Det åbner potentielle døre til salmebogen, sangbogen, folkehøjskolens melodibog og hvem ved hvor det her projekt er om 10 år. Følg med på hjemmesiden PopSalmer.dk, hvor vi naturligvis skriver, når vi kender mere konkret til udgivelsesdatoer, CD-release osv... 

og PS: I hørte det først... 

Ses vi?

Pewha, kan I forstå, jeg har røde kinder af frost og fart - og at jeg beder universet så pænt om at sende mig den helt rigtige PA lige nu!? Det hele er så spændende og hektisk og hæsblæsende som det næsten kan blive! Det er lige så man bliver helt træt... 

Mere kaffe til korlederen og så er vi flyvende! Håber vi ses til koncerter, korprøver, workshops eller andet den næste måneds tid, og indtil da -

Kærlig hilsen Janne