Facebook icon Twitter icon Forward icon

I anledning af min fødselsdag vil det glæde mig...

vil du med til live-koncert?

På søndag d. 5. april har jeg fødselsdag. Jeg skulle have været i Holland på tourné med Pop'n Soul, og sådan blev det ikke. Jeg har boet i Holland og taler stadig sproget 'flydende-ish' og skulle fra hjertet vise hele koret, hvor vildt smukt, der er med tulipaner lige nu.

Som alle andre er jeg selvfølgelig bare hjemme. Hvis jeg kunne, havde jeg i stedet inviteret alle veninderne til vildmarksbad og champagne som fødselsdagsfejring. Men...

Det nytter ikke at græde over spildte bobler eller tulipaner, og der er mange begrænsninger for alle i tiden. Det giver nye muligheder - ikke mindst for at tænke ud af boksen. Også når man har fødselsdag. Derfor håber jeg i stedet...

... at se jer til online live koncert!

Siden 2013 har jeg udgivet mere end 60 nye pop-melodier til gamle salmetekster. Et omtumlet projekt, der får gevaldig meget kærlighed og masser af skæld-ud...

Jeg har et dybt ønske om, at flere mennesker hører melodierne, og selv kan beslutte, om de er 'lovers or haters'...

Derfor har jeg fået ideen at lave en lille fødselsdags-live-koncert online på søndag kl. 20.00, hvor jeg spiller mine ti yndlings-PopSalmer og fortæller lidt om sangene og hygger lidt og skåler i bobler med dem, der har lyst!

Jeg lover at tage pænt tøj på og gøre mig ekstra umage - og håber, I vil tage lidt i glasset og lade jer underholde. En hyggelig fødselsdagsfest sammen, hver for sig!

Det er på søndag kl. 20.00 (LINK KLIK HER)

Jeg livestreamer på PopSalmer på Facebook

Jeg går live på siden facebook.com/PopSalmer på Facebook kl. 20.00. Man skal nogen gange genopfriske siden et par gange, til man kan se, at koncerten er live. Hvis man ikke kan være med på søndag, kan man se koncerten bagefter som video på siden.

I må invitere så mange gæster med til festen, som I har lyst til. Det vil faktisk være den allerbedste fødselsdagsgave, I kan give mig!

Læs mere eller del/inviter andre med lyst til en koncert:
https://www.facebook.com/events/517335355840492/


Håber vi ses online - og glæder mig til vi igen ses i den virkelig verden.
Kærlig hilsen, Janne