Facebook icon Twitter icon Forward icon

Nyhedsbrev #2, august 2016

Livet er forunderligt og tester én lige præcis på det, man skal lære. Sådan har min sommer været, og jeg følger opmærksomt med og værdsætter det, jeg lærer om mig selv. Kort fortalt er jeg på den private front ramt af en længerevarende sygdom, som er under udredning. Jeg kan (formentlig) ikke tåle fugt og spiredygtig skimmel i mit ellers så skønne hus, og Rumle og jeg er midlertidigt flyttet i campingvogn, mens vi leder efter et nyt sted at bo.

Kræfterne er heldigvis på vej tilbage, støttet af lange gåture, masser af søvn og yoga på gulvet i teltet. Det skal nok gå altsammen, og jeg er taknemmelig for søde mennesker, der støtter og hjælper (i dag fik jeg varme i forteltet, så jeg er ikke til at skyde igennem).

Heldigvis starter en fantastisk sæson op lige om lidt. Kor, workshops og koncerter er min benzin, og det bliver skønt at komme ud af campingvognen og få fingre i tangenter igen.

Det største bliver nok release-koncert med udgivelse af PopSalmer Melodibogen med 39 tekster af N.F.S Grundtvig (5. november i Ryslinge) - men også en Barcelona-korfestival med Pop'n Soul, en stor gospelworkshop med SoulSingers, en mini-tour med ArneA band på englevinger og endnu et fuldt hold dygtige skuespillere på Ryslinge Højskole glæder i kalenderen.

Så tjek dette nyhedsbrev for datoer og detaljer og på glædelig gensyn før eller siden!

Kærlig hilsen
Janne

PS - jeg leder altså virkelig seriøst efter et godt sted (på Fyn) til mig og Rumle. Helst leje. Gerne i rimelig afstand til Odense, da Rumle skal køres i skole de næste 3 år, men samtidig et sted, hvor vi kan have katte med. Så (helst) landligt og vigtigst tørt/sundt (!) Pt. forsøger jeg at finde et øvelokale til alle instrumenter, flygel og hjemmestudie, da vi så ikke behøver ret meget plads. "Tiny living" er fint. (Rumle siger I baggrunden, at der gerne må være gode Pokemon-stops i nærheden - men ellers er vi rimelig åbne). Tak for tip!

Gospelworkshop med SoulSingers d. 27. august

kom til gospelworkshop d. 27. august

Trænger du til at få gang i stemmen igen? Så kom med til gospelworkshop i Bykirken lørdag d. 27. august. Det er SoulSingers, der er værter og jeg glæder mig til at undervise sammen med pianist Lars Bruno. Vi skal lave de fede (og nye) numre, blandt andet #1 gospelhit i USA lige nu: "Better" af Hezekiah Walker. Workshoppen er åben også for børn og afsluttes med en gospelgudstjenste v. Gideon. Klik HER og køb  billet til dagen.

Har du lyst til at synge fast med SoulSingers? Denne lørdag er en oplagt mulighed for at møde os, og ellers er der infomøde tirsdag d. 30. august kl. 18.00 og du kan derefter være med til 2 korprøver inden du beslutter dig. Læs mere om koret på http://soulsingers.dk/ og giv os gerne et LIKE på FB, nu du alligevel er online... Vi glæder os til at se dig!

Pop'n Soul rocker radio-hits i Ryslinge

Pop'n Soul rocker radio-hits i Ryslinge

Har du lyst til at synge noget andet end gospel, skulle du kigge forbi Ryslinge, hvor vi hver torsdag synger rytmisk kor med Pop'n Soul. Af nye numre dette efterår synger vi Elle Kings 'Exs and Ohs' og et mashup med retro-radiohits og stadig på repertoiret er Adele, Sia, Hozier, Lady Gaga m.fl. Vi skal nemlig til festival i Barcelona i starten af uge 42 med fuldt koncertprogram. Du kan være med til det hele - første korprøve er torsdag d. 18. august kl. 19.00 på Ryslinge Højskole.

Børne-Ungekor fortsætter

Sikke en fantastisk fest vi havde med over 40 søde og dygtige børnesangere, der optrådte flere gange før sommerferien på både dansk og engelsk. Næste store projekt bliver PopSalme-release-koncerten og en øveplan kommer asap. Der bliver formentlig øvning mandage i Sdr. Nærå og weekender i Ryslinge. Børn op til 15 år kan være med, og jeg håber sådan på et kæmpe kor til d. 5. november. Skriv, hvis I vil høre mere!

Vil du være PopSalme-tester?

Vil du være PopSalme-tester?

De næste tre uger bliver der læst/spillet korrektur på de nye PopSalme-melodier, inden det hele ryger i trykken. Både tekster og noder. Er du organist, pianist, sanger osv. eller bare nysgerrig... er du velkommen. Det hele er samlet i en Facebook- gruppe, kig ind, hvis du vil lytte/spille og komme med kommentarer.