Ingen billeder? Web-version
   
 
 

DUNs nye hjemmeside er i luften

Dun-net.dk har gennemgået en forvandling og er nu klar til lancering. Klik dig ind på den nye hjemmeside, og gå på opdagelse i DUNs univers. God fornøjelse med det nye dun-net.dk.

 
 
 
 
 

"Eksamensangst - et problem vi skal løse i fællesskab"

Ny antologi redigeret af Helle Hvass

Antologien giver faglige indsigter i feltet eksamensangst og handleanvisninger, der gør det muligt for målgruppen at komme fra faglig indsigt til handling over for studerende. Bogen henvender sig til undervisere, studievejledere, censorer mv. på mellemlange og lange videregående uddannelser.

 

 
 
 
 
 
 

UNIEN seminar d. 29. oktober i Odense

TIlmeldingsfrist forlænget til d. 15. oktober

UNIEN forlænger tilmeldingsfristen til seminaret om eksamensformer, læringsmål og feedback på I&E-uddannelserne d. 29. oktober kl. 10-16. Det er gratis at deltage. Tilmelding sker senest d. 15. oktober på mail til dun@dun-net.dk.

 

 
 
 
 
 

Konference: Teaching for Active Learning

Tirsdag d. 3. november på SDU, Odense

Konferencen skal inspirere og formidle viden og erfaringer om, hvordan studerendes læring fremmes i overensstemmelse med de bærende principper på SDU. Målgruppen er primært undervisere på SDU og University Colleges i Syddanmark, men alle er velkomne. Det er gratis at deltage.

 
 
 
 
 
 

DUN Konferencen 2016

17.-18. maj 2016

Sæt allerede nu kryds i kalenderen d. 17.-18. maj 2016, hvor DUNK 16 løber af stablen. Nærmere information om sted og program følger.

 
 
 

Konference i Malmø: NU2016

15.-17. juni 2016

Sveriges største konference for udvikling af videregående uddannelser bliver afholdt i Malmø d. 15.-17. juni 2016. Konferencen har temaet "Uddannelsesinstitutionerne og samfundet" og henvender sig til lærere, ledere, studerende, didaktikere, pædagogiske udviklere og andre, der er interesserede i udviklingen af de videregående uddannelser.

Abstracts til konferencen bydes meget velkomne og modtages senest d. 1. november 2015. Tilmelding til konferencen åbner 15. december 2015.

 
 
 
 

ICED Conference 2016

22.-26. november 2016

ICED konferencen med titlen "Ethics, Care and Quality in Educational Development" finder sted d. 22.-26. november 2016 i Cape Town i Sydafrika. Programmet er ikke på plads endnu, men hold dig opdateret på dun-net.dk.