Facebook icon Twitter icon Forward icon

Så ku' jeg være der...

Kan man godt stadigvæk nå at ønske godt nytår, selvom januar snart er fløjet forbi? Jeg stikker lige hovedet op til overfladen efter luft for en kort bemærkning for at sende jer denne nyhedsbrevshilsen, ønske et forsinket godt nytår, og glæde mig over at kalenderen bugner med gode ting i de næste par uger, som jeg glæder mig til at dele med jer. Forberedelser til en fantastisk sæson er i fuld gang!

Midt i nodeskrivning, CD-indspilning og sæsonklargøring har PopSalmer fået sin første anmeldelse. Den fløj jeg over i flere dage... tjek den her - og så kan du også kaste et blik på PopSalmers nye hjemmeside, når du alligevel er der. Nej, kedet mig har jeg (heller) ikke i den seneste måned! Kram fra Janne

Ryslinge Teater Højskole

Det hele har nemlig ikke været noder, kor og PopSalmer. Min sidste måned har også haft fokus på opstart af Ryslinge Teater Højskole, hvor et stort hold søde, dygtige og engagerede elever giver den max gas på alle fronter. Det er skønt igen at være deltids højskolelærer! Har I nogen i netværket, der leder efter det rigtige sted at studere teater, så send dem til os!

Foredrag og Fællessang - Århus

PopSalmer i Århus

Denne uger bruger jeg hos Kaospiloterne i Århus, hvor jeg skal undervise hold 21 i powerfuld performance. Det skal nok blive nogle fede og intense dage. På onsdag d. 21. januar kl. 16-18 laver jeg et offentligt foredrag/ -fællessangsarrangement, hvor jeg præsenterer PopSalmer. Kom, lyt og syng med!

Børneworkshop og koncert i Husby kirke

Workshop på Vestfyn for børn

Der er stadig pladser til børn, der har lyst til at synge med. På søndag d. 25. januar holder vi workshop i Husby Kirke på Vestfyn - som det ses her på plakaten til venstre. Har du selv lyst til at være med, skal du bare låne et barn eller to, så kører det - skynd jer at finde børn frem - det bliver en super dejlig dag med masser af energi og fuld smæk på sang og sjov!

Tilmelding foregår til Lone
(klik her)
- læs mere på hjemmesiden 4kirker.dk

Koncert på Foderstoffen, Rudme

Onsdag d. 28. januar når vi også lige et smut omkring Foderstoffen i Rudme, hvor vi præsenterer PopSalmer. Tjek hjemmesiden her.

Er du SoulSanger?

vil du være med?

Vi er klar til at kickstarte anden sæson af det fynske gospelkor SoulSingers d. 3. februar. Festen vil ingen ende tage! Vi skal løbe stærkt for at slå en forrygende, hæsblæsende og fantastisk første sæson - og det planlægger vi at gøre. Vil du være med? Tjek SoulSingers.dk

...eller Pop'n Soul'er?

Også det rytmiske kor Pop'n Soul har sæsonstart i uge 6, nemlig torsdag d. 5. februar. Der er lækre ting på repertoiret med blandt andet Leonard Cohen, A great Big world mv - og interessede sangere er velkomne til at skrive og høre mere. Læs også om koret her. PS - hvis man er vaks, kan man nå at være med til kordag d. 7. februar.

Sjællandsk release til marts!

Lørdag d. 21. marts udkommer alle PopSalmerne på CD, sammen med første hæfte af korarrangementer. Det bliver en stor koncert i Jakobskirken i Roskilde med hele 7 medvirkende kor, band og solister. Lige nu indspilles, mixes, lyttes. nørdes og synges der på livet løs for at lave de mest fantastiske CDindspilninger til jer. Det meste i hjemmestudiet på Højskolen og resten hos dygtige mennesker rundt om i landet. Det er så spændende!

PS - blandt andet optræder Sound of Gospel Reunited til koncerten. Det bliver stort. Lige nu er vi ved at kontakte tidligere sangere - så skriv, hvis du hører om nogen, der skal have besked!