Van Baerle gaat uit logeren

Zoals u misschien is opgevallen de laatste maanden, is Brasserie van Baerle niet voor één gat te vangen. Zo hebben we met de verschillende 'Van Baerle voor Thuisactiviteiten' eigenlijk niet één maar wel vier restaurantformules. En nu gaan we ook nog een samenwerking aan met één van de fijnste boutique hotels van Amsterdam-Zuid: het Apollofirst aan de Apollolaan, no 123.

Op vrijdag 4, zaterdag 5, vrijdag 11 en zaterdag 12 december mogen we het diner verzorgen in het Apollofirst. Emiel, Chris en equipe kunnen niet wachten. Heerlijk weer eens 'ouderwets' koken voor gasten die ook echt aanwezig zijn, hoe leuk is dat? Voorwaarde is wel dat u blijft overnachten in het hotel, maar dat is bepaald geen straf. Integendeel, het zal voelen als een korte vakantie in eigen land. Zeker als u dat combineert met kunst en muziek nu de musea en het Concertgebouw weer open zijn. Aldus: haal uw fijnste kleren uit de kast, poets de schoenen tot ze glimmen en maak er samen met ons en Apollofirst iets memorabels van.

U kunt het hele 'Van Baerle Meets Apollo arrangement' boeken via de website van Apollofirst. Voor €195 – voor 2 personen! – wordt U rijkelijk bedeeld met:
    • Comfort kamer voor 2 personen (inclusief Ontbijt)
    • 3-gangen diner voor 2 personen (excl. dranken, vega variant beschikbaar)
    • Aanvang aperitief 17:00 uur, diner om 17:30 uur

We hebben werkelijk geen idee of we u met de feestdagen mogen ontvangen in de Brasserie. Maar daar hebben we – elastisch als we zijn – natuurlijk fluks rekening mee gehouden. Ziehier onze feestelijke FEESTBOX die u vanaf heden – met vroegboekkorting – kunt reserveren voor de feestperiode van donderdag 24 december t/m zondag 3 januari. Dan weet u wat u van uw eigenste Brasserie mag verwachten. Tegen de tijd dat het speelt hebben we er natuurlijk passende wijnen bij.
Dit is het wel heel aantrekkelijk geprijsde menu van onze Feestbox.
5 gangen 65 euro pp | 6 gangen (met supplement kaas) 75 euro pp.

4 Amuses
'Bonbon' van Bawykov zalm | Rouleau van eend en eendenlever | Kreeften bisque | Gerookte tomaat gevuld met Vacherin Mont d'Or
Voorgerecht
Briquedeeg taartje met Kefir en zeegroente
Tussengerecht
Eetlust opwekkend soepje van Hollandse garnalen
Hoofdgerecht
Van Baerle's Hazenpeper royale
Optioneel
Mooi gerijpte kazen met garnituur
Nagerecht
Petit Grand Dessert

Nu al te bestellen (t/m Sinterklaas met 10% vroegboekkorting) via onze website brasserievanbaerle.nl.

In het interbellum

In de tussentijd doen wij wat we al een tijdje met veel plezier en succes doen. We maken sandwiches die u 'Au trottoir' kunt aanschaffen of thuis kunt laten bezorgen. We maken oesters bij u thuis open, vanaf 12 stuks. We gaan door met onze dagelijks wisselende Plat du jour. Waaraan we ook op veler verzoek een Kidsbox hebben toegevoegd. We doen aan in-house catering. En we hebben natuurlijk ook nog… maar wacht even tekstschrijvertje, we zijn dan wel een restaurant maar we gaan u natuurlijk niet overvoeren, kijk voor meer info op onze website brasserievanbaerle.nl.

En dank voor uw steun en klandizie. Nondeju, wat hebben we die nodig zeg.
Liefs Floor en Equipe

  Facebook Share Button Tweet Button ↩︎ Stuur deze nieuwsbrief door
Klik hier als u de nieuwsbrief niet langer wilt ontvangen
Stuur een email naar de Brasserie Reserveer een tafel bij de Brasserie Bezoek onze website