Nyt fra DUN

Dansk Universitetspædagogisk Tidsskrift:

DUT18 er udkommet i dag

Titlen på efterårsudgaven af DUT er: Masseuniversitetets udfordringer - de studerendes vej ind i fagligheden

DUT18 handler om masseuniversitetets udfordringer, herunder de studerendes udfordringer med at agere inden for universitetets rammer og uddannelsens kultur, samt universitets opgave i at støtte de studerende på deres vej ind i en faglighed. Nummeret rummer 1 leder, 5 forskningsartikler og 1 boganmeldelse.

Læs tidsskriftet DUT18 her

Dansk Universitetspædagogisk Netværk, DUN, (siden 1994) er en medlemsorganisation for de danske universiteter og for undervisere som interesserer sig for pædagogik og didaktik. Alle danske universiteter er medlemmer af DUN, og foreningen har over 1200 individuelle medlemmer. DUNs aktiviteter finansieres af medlemsinstitutionerne.

Dansk Universitetspædagogisk Netværk faciliterer udveksling af universitetspædagogisk viden, færdigheder og kompetencer gennem DUNs aktiviteter:
- Dansk Universitetspædagogisk Tidsskrift, DUT, videnskabeligt og praksisorienteret tidsskrift
- Den årlige DUN Konference
- Universitetspædagogiske netværk om undervisning, vejledning m.m.

Nyheder og spørgsmål vedrørende DUN, aktiviteter mm. kan sendes til DUN-sekretariatet, dun@dun-net.dk.

Hvis du har en universitetspædagogisk aktivitet, som du gerne vil annoncere gennem DUNs nyhedsmail, kan du sende det fulde opslag til følgende mailadresse dun@dun-net.dk.
Find information på DUNs hjemmeside om hvilke typer opslag vi udsender, og hvilke typer vi ikke udsender

Denne email er sendt til dig, fordi du har tilmeldt dig nyhedsbrevet på dun-net.dk. Du kan til hver en tid afmelde nyhedsbrevet.

Copyright © 26. februar 2015 Dansk Universitetspædagogisk Netværk