Eerst was er Take Away
We begonnen met Take Away gerechten (niks doen vonden we geen optie). Moesten we enorm aan wennen. De hele logistiek moest op z’n kop. Maar alras liep het gestaag en dat doet het nog. Vooral de BRUNCHBOXEN voor in het weekend bleken een instant succes. Blijven we zeker mee doorgaan, ook door de week. Lees meer op BRASSERIEVANBAERLE.NL. Daar staat de hele Take Away kaart van deze week.

Toen kwam de Plat
Een tweede golfje van creativiteit leidde ertoe dat we met de aloude PLAT DU JOUR begonnen. Vroeger – hoor ons nou – vroeger was dat de normaalste zaak van de wereld. Dat je je beperkte tot een hoofdgerecht. De Plat blijkt een schot in de roos. Elke dag tussen 17.00 en 20.00 een dagschotel afhalen voor maar 13,50, dat vinden veel mensen een uitkomst. Lees elke jour wat de PLAT DU JOUR is op BRASSERIEVANBAERLE.NL en doe daar ook je bestelling.

Tijdens de Take Away ging de verbouwing gewoon door
Dankzij de tomeloze inzet en creativiteit van Frank en Suzanne Bloem van ruimtelijkezaken.nl hebben we de Brasserie in razend tempo Van Dissel Proof gemaakt. De opdracht was: behoud het karakter van de zaak, maar zorg dat mensen veilig kunnen eten. (Dat is echt iets anders dan alleen een veilig gevoel geven.) Hartstikke goed gelukt. Ook omdat we de Private Dining Room erbij hebben getrokken. Een vaste gast grapte onlangs: ‘Niks meer aan doen, gewoon zo laten. Ook als er een vaccin is.’ Nou, dat weten we nog niet hoor.

En toen ging er nog een andere kogel door de kerk
In de 40 jaar van ons bestaan hebben we – op een paar sporadische partijen na – nog nooit lunch gedraaid op zaterdag. Daar was geen enkele rationele of economische reden voor. En we konden het ook nooit goed uitleggen aan al die mensen die een bezoekje aan museum, Concertgebouw of PC Hooft wilden combineren met een lunch bij de Brasserie. Maar de kogel is door de kerk, voortaan is er ook op zaterdag gelegenheid tot grootstedelijk lunchen. Vanaf 12 uur. Daar staat tegenover dat we nu de hele maandag dicht zijn.

Een van de ‘assets’ van Brasserie van Baerle is onze TUIN. Daar maken we nu meer dan ooit dankbaar gebruik van. En velen met ons. Diezelfde vaste gast van zojuist zei ook iets in de trant van ‘Nou…met afstand het mooiste terras van Zuid’. Ja, daar zit wel wat in. Met mooi weer zit onze tuin behoorlijk snel vol, dus reserveer op tijd. Ook dat kan via BRASSERIEVANBAERLE.NL.

Wie wil weten wat het nieuwe BIB Gourmand menu is – nog immer 39,00 euri voor 3 gangen – verwijzen we graag naar onze vernieuwde website. Daar ook alles over onze take away, brunchboxen, plats du jour en natuurlijk over de protocollen die wij hanteren om je een zorgeloos verblijf te garanderen.

Graag tot ziens in Brasserie van Baerle. Floor en Equipe.

  Facebook Share Button Tweet Button ↩︎ Stuur deze nieuwsbrief door
Klik hier als u de nieuwsbrief niet langer wilt ontvangen
Stuur een email naar de Brasserie Reserveer een tafel bij de Brasserie