Brasserie van Baerle
Brasserie van Baerle

ASPERGES voor THUIS

Niet ver van Eindhoven ligt Nuenen. Een dorp met een lange culinaire traditie. Een van de bekendste schilderijen van Vincent van Gogh, De Aardappeleters werd er geschilderd. Daarnaast heeft het dorp al decennia een restaurant waar men van heinde en verre komt eten. Ongeacht wie de kok is. Dat is De Lindehof. Geheel in deze culinaire traditie passen de schitterende asperges van ARJAN DE HAAS waar wij onze aspergeboxen mee vullen.

Want inderdaad, die is er weer. Het succesnummer van de eerste lockdown: de ASPERGEBOX van Brasserie van Baerle (€ 42,50 voor 2 pers.).
Met daarin:
Aspergesoep
Hollandse asperges
Opperdoezer Ronde
Boeren (gekookte) beenham
Botersaus met hardgekookt ei
Brood en Boter
Optie voor Supplement: Bawykov gerookte zalm € 7.50

De ASPERGES À LA FLAMANDE zijn ook – zonder aspergesoep, brood en boter – warm af te halen als plat du jour voor €18,50 per persoon.

Bestel uw box of plat HIER en kijk ook even naar het speciale aspergefilmpje waar we de wijn/spijscombinatie voor u uit de doeken doen.

Wilt u er misschien een paar oestertjes bij? Doen we. Desgewenst komen we die bij u thuis openmaken. Bestellen op brasserievanbaerle.nl. Of gewoon gezellig langskomen bij onze streetbar in de Van Baerlestraat.
(PS. De laatste van de succesvolle oesterwandelingen ‘Koester je Oester’ is zaterdag a.s. helaas al uitverkocht, maar onze oesters zijn dat zeker niet!).

 

Verder hebben we ook nu weer nieuwe BIB-GOURMAND GERECHTEN (vis, vlees en vega) op de Take away-kaart. Zoals Paling in ’t groen, Ravioli gevuld met prei van de BBQ, Rouleau van polderhoen en veel meer. U kunt ze HIER apart of in combinatie bestellen. Met andere woorden, weer van allerhande lekkers om de laatste loodjes door te komen. (Zeiden ze hoopvol.)

Wat zien wij uw bestellingen graag tegemoet.
Team Van Baerle.

  Facebook Share Button Tweet Button ↩︎ Stuur deze nieuwsbrief door
Klik hier als u de nieuwsbrief niet langer wilt ontvangen
Stuur een e-mail aan de BRasserie van Bearle