Facebook icon Twitter icon Forward icon

KOM & SYNG!

Har du lyst til at opleve suset og fællesskabet ved at synge med en stor gruppe mennesker? Har du lyst til at synge gospel, men får ikke gjort så meget ved det til hverdag? Eller synger du allerede i kor og har lyst til ny inspiration? Måske er du helt forårsgrøn og nybegynder og vil se, om gospel er noget for dig?

Så kan du deltage i ForårsGospelWorkshoppen arrangeret af gospelkoret SoulSingers med en af Danmarks mest erfarne korledere, instruktør og gospelsanger Janne Wind og akkompagneret af gospelpianisten Lars Bruno. 
Vær med fra starten, når vi starter ny tradition og holder ForårsGospel Workshop for alle i Bykirken, Odense. Det foregår pinsesøndag d. 8. juni med workshop og undervisning hele eftermiddagen fra kl. 13.00 og en stor koncert søndag aften kl. 19.30 med både workshopkor og SoulSingers debutkoncert. Til koncerten bliver vi akkompagneret af et funky gospelband, og vi garanterer at taget løfter sig, og hjerterne blafrer. I denne invitation kan du læse om alt det praktiske og finde links direkte til blandt andet billetter og tilmelding.  

Du kan invitere dit sangglade netværk ved at videresende invitation på mail (øverste højre hjørne) eller ved at dele linket fra webversionen (i øverste venstre hjørne). Du finder os på Facebook her.

DAGSPROGRAM 8. JUNI

12.30: Modtagelse og indskrivning

13-17.30: Opvarmning, indstudering af fede, gribende og funky sange i en dynamisk workshop under ledelse af Janne Wind. 
Der er indlagt gode pauser med GospelCafé. 

17.30: Workshopkoret har generalprøve med band

18.00: Aftensmadspause for workshopkoret
Har du bestilt sandwich, bliver de udleveret her. 

19.00: Klargøring til koncert

19.20: Peptalk for korene

19.30: Koncert med Workshopkor og derefter SoulSingers debutkoncert. Evt. overskydende billetter til koncerten sælges i døren. 

Efter koncerten er der Gospelcafé og hygge for alle deltagende, SoulSingers og gæster. 

EARLY BIRD - 10% på billetter!

Hvis du er hurtigt ude, kan du frem til 11. maj få billetter med 10% rabat. Priserne er inkl. gratis adgang til aftenens koncert!

Workshop voksen: kr. 144,-
(fra 12. maj kr. 160,-)

Workshop ung (til 18 år)/studerende: kr. 90,-
(fra 12. maj kr. 100,-)

Børn under 8 år har gratis adgang. 

Koncertbillet kl. 19.30 koster kr. 72,-
(fra 12. maj kr. 80).
Du er gratis med til koncert, hvis du deltager i workshoppen.

OBS - deltog du i GospelGudstjenesten d. 11. marts eller i GospelGathering d. 6. maj og gav din mail-adresse, har du fået en rabatkupon på i alt 25%, som du kan bruge i webshoppen. Den er kommet på mail. Hvis du ikke har modtaget denne, kan du skrive til os her.

SoulSingers - kendt fra TV...

Måske så du SoulSingers i TV2-nyhederne eller på Odense Banegårdscenter og tænkte ”jeg vil være med til at synge?” – så har du nu chancen for at synge sammen med os - og samtidig opleve SoulSingers give deres DEBUTKONCERT!. Vi skal have en hyggelig workshopdag med masser af musik, sjov og dejligt samvær, og vi skal synge en række medrivende, rørende, festlige og ørehængende gospelsange fra den moderne amerikanske gospelscene. Tag naboer, kolleger og familie under armen og kom af sted. Det vil du ikke fortryde!

Gospelcafé med lækre ting.

Du kan ved din tilmelding bestille/betale for en lækker sandwich til aftensmadspausen med hjemmebagt grovboller og sunde lækre råvarer. Vælg mellem æggesalat m. karse, chorizopølse med ramsløgspesto eller vegetarsandwich med salat og hummus. En sandwich koster 30 kr. Du kan også vælge en lidt mindre børnesandwich med skinke, ost og salat til 20 kr.

Der er gospelcafé hele dagen og aftenen, hvor du kan købe flaskevand, frugt, grovboller, kage, godter, snacks, kaffe og te. Vi modtager desværre ikke Dankort, så tag kontanter med til cafeen. Du vil kunne betale med Mobile-pay. 

Workshop er for "alle aldre".

Hvis børn er gode til at koncentrere sig, kan de sagtens synge med i workshoppen, forudsat at forældrene "hjælper lidt til". Bykirken har gode faciliteter inklusiv et børnelegerum, men vær opmærksom på, at der ikke arrangeres børnepasning, med mindre der på forhånd bedes om det. Teksterne er på engelsk, men de er oftest simple og med mange gentagelser. 

OBS: Dresscode for workshopkor
Til aftenens koncert beder vi i anledning af pinse og sommer alle deltagere i workshopkoret være klædt i festlige ildfarver (rød, orange, gul osv).

 

Janne Wind og Lars Bruno

ForårsGospelWorkshoppen og aftenens koncert ledes af SoulSingers faste team: sanger og korleder Janne Wind og pianist og kapelmester Lars Bruno. Der er fokus på at skabe en sjov, hyggelig og intenst indstudering med et frisk tempo og god energi. Man skal ikke være trænet sanger for at kunne deltage. Vi hjælper hinanden og mange SoulSangere støtter også workshopkoret i dagens løb. 

Tilmeld dig her...

Du tilmelder dig gennem web-shoppenJanneWind.com, hvor du kan vælge ung/studerende eller voksen. Du kan også putte de fire forskellige lækre hjemmelavede sandwich i indkøbskurven. 

Har du en rabat-kupon fra GospelGudstjenesten eller GospelGathering er det inden du går til betaling, du taster den ind, så får du i alt 25 % rabat.  

Når du går gennem webshoppen og tjekker ud, vil du modtage en mail med kontonummer og endeligt beløb. Det overfører du i netbank, og får efterfølgende en kvittering. Husk at skrive navn og ID (fra mailen) på din bank-overførsel.

Hvis du deltager i workshoppen, er du automatisk gratis med til aftenens koncert. Hvis du ønsker at købe koncertbilletter til dine gæster, kan du også gøre det i web-shoppen. Workshoppen er åben for alle. Der er ’early bird’ pris med 10% rabat frem til 11. maj, så skynd dig at købe dine workshopbilletter.

Vi håber, du har lyst til at tilbringe en dejlig pinsesøndag i selskab med andre glade og entusiastiske sangere, og vi glæder os til at se dig.

Kærlig hilsen på ForårsGospelWorkshop og SoulSingers vegne:
Rikke, Hanne, Hedvig, Sanne, Esther, Stina, Kirsten og korleder Janne Wind. 

 

PS - KLIK her og find eventen på FACEBOOK - TAK FORDI DU DELER MED DIT NETVÆRK!