Nyt fra DUN

Invitation til konference om prøve- og feedbackformer d. 18. november 2013 på Syddansk Universitet
Konferencen er åben for alle interesserede, også med bidrag. Dog har SDU'ere fortrinsret hvis kapaciteten overskrides. Deadline for indsendelse af forslag 27.09.2013. Tryk her for yderligere info om konferencen.

Universitetspædagogik - også til meget erfarne VIP
Flere universiteter tilbyder kurser og længere udviklingsforløb specifikt til meget erfarne VIP:

- CBS - Executive Teacher Pedagogical Programme 
- DTU - Universitetspædagogik for erfarne undervisere UP
- KU, DTU og CBS - Innovation Pedagogics
Kurset er for undervisere på KU, CBS og DTU der har taget adjunktpædagogikum og som har interesse i at integrere innovationsprocesser i egen undervisning. Kursusstart er den 12. september 2013.

Dansk Universitetspædagogisk Netværk (siden 1994) er en medlemsorganisation for de danske universiteter og for undervisere som interesserer sig for pædagogik og didaktik. Alle danske universiteter er medlemmer af DUN, og foreningen har over 1000 individuelle medlemmer. DUNs aktiviteter finansieres af universiteterne.

Dansk Universitetspædagogisk Netværk faciliterer udveksling af universitetspædagogisk viden, færdigheder og kompetencer gennem DUNs aktiviteter:
- videnskabeligt og praksisorienteret tidsskrift
- årlig konference
- fagdidaktiske netværk

Henvendelser vedrørende dette nyhedsbrev kan ske til DUNs næstformand Lotte Rienecker.

Hvis du har en universitetspædagogisk aktivitet, som du gerne vil annoncere gennem DUNs nyhedsmail, kan du sende det fulde opslag til følgende mailadresse info@dun-net.dk.
Find information på DUNs hjemmeside om hvilke typer opslag vi udsender, og hvilke typer vi ikke udsender

Denne email er sendt til dig, fordi du har tilmeldt dig nyhedsbrevet på dun-net.dk. Du kan til hver en tid afmelde nyhedsbrevet.

Copyright © 21. august 2013 Dansk Universitetspædagogisk Netværk