Facebook icon Twitter icon Forward icon

Nyhedsbrev #3, august 2015

Har jeg fortalt, at jeg skal køre fra nord til syd langs USA's vestkyst hele oktober? Det tror jeg nok lige, jeg glæder mig til! (og hvis du er nysgerrig og vil følge med på turen, så læs min blog her, så skal jeg nok lægge nogle rejse-beretninger op).

Dette nyhedsbrev er derfor et forsøg på at samle alle efterårets mange aktiviteter og musikalske muligheder i håbet om, at du må finde noget spændende. I venstre side har du en overbliks-kalender og herunder beskriver jeg de enkelte kor, koncerter og workshops.

Håber vi ses - kærlig hilsen Janne

Cape Town tilmelding - sidste frist 4. september

Gospelrejse til Cape Town

Det bliver en once-in-a-life-time oplevelse at opleve ikke bare Sydafrikas smukke natur og kultur - men især også at synge med lokale gospelkor! Sidste frist for tilmelding er 4. sept. LÆS MERE og TAG MED!

SoulSingers - sæsonstart på tirsdag d. 1. sept.

Soulsinger - gospelmasschoir i Odense

De kommende to semestre byder på kæmpe oplevelser for Gospelkoret SoulSingers. Vi skal blandt andet synge med Odense Symfoniorkester m. solist Marie Carmen Koppel, og vi skal på kor-rejse til Island. Og så skal vi selvfølgelig synge en ordentlig omgang saftig gospel. Ambitionen er at blive Danmarks bedste Masschoir. KOM MED, vi optager sangere i stemmegrupperne sopran, alt og tenor og der er infomøde på tirsdag d. 1. september kl. 18.00 - læs mere her og følg os på Facebook.

PS - sæt forøvrigt kryds 5. december, hvor vi har julekoncert i Bykirken og samler julehjælp ind til 150 trængende familier!

Pop'n Soul - rytmisk kor i Ryslinge

Pop'n Soul sæsonstart 3. september

Hvis du hellere vil synge radiohots and hits, så kom med fra start i Pop'n Soul. Tasken bugner af lækre poppede/soulede arrangementer til korstart i næste uge, hvor omkring 40 søde mennesker mødes på Ryslinge Højskole til et af ugens højdepunkter: KOR! Vi optager sangere i stemmegrupperne sopran, alt og tenor. Læs mere om korkontingent og øveplan HER. Man kan være med gratis 2 gange og se, om vi er et match!

Ærø: Gospelworkshop & Koncert

Gospelworkshop og koncert på Ærø

Bor du på Ærø, eller vil du på tur til en skøn ø - så kom med til Gospelworkshop med afsluttende koncert lørdag d. 12. september kl. 10.30 til 17.00. Det koster 150 kr at deltage, og man skal tilmeldes til arrangør Gro Madsen på aeroegospel@gmail.com eller i FB gruppen.

Korworkshops i vand, alternativ SPA oplevelse!

Workshop i Gymnastikhuset på Tåsinge

Jeg elsker SPA, og damp er så godt for både stemme og sjæl. Tit når jeg er i varme bade, bemærker jeg akkustik og stemning og har drømt om at lave en korworkshop I VAND. Fredage kl. 18-20 18. sept. og 2. okt. bliver det til virkelighed i Gymnastikhuset på Tåsinge. Det koster 150 kr. at deltage pr. gang (man kan deltage en eller begge gange) og der er  få ledige pladser. Skriv til mig og book. Vi synger pop/gospel. Husk badetøj!

Julesøndag i Svindinge - workshop og koncert

Julesøndag - gospelworkshop og Gudstjeneste

Allerede nu kan du sætte kryds d. 27. december, hvor vi holder den traditionsrige Julesøndags workshop i Svindinge Kirke på Østfyn. Der plejer at deltage op mod 100 sangere til en blanding af PopSalmer og gospelmusik, og vi slutter dagen af med en smuk lystændingsgudstjeneste, hvor også koret Pop'n Soul optræder . PS - jeg har skrevet 3 nye PopSalme-julesange... De får debut her!

Ildfluer, vildsvin og Koriosum i topform

Korrejse med Koriosum juli 2015

Tak til skønne Koriosum, som jeg endnu engang var så heldig at rejse med. En uge var vi i Paradis (Toscana) med daglig kor-sang og undervisning, koncert på torvet i Anghiari, svalende ture i poolen, gåtur i de lokale bjerge med stjerneskud, vildsvin med unger på markerne og ildfluer så markerne blinkede i skumringen som LED lys.

Zen og sang og sådan

sydeuropæisk inspiration

Resten af sommeren har været lang og skøn - masser af musik er skrevet, mange kilometer er vandret, mange tanker er tænkt, og jeg holdt løftet til mig selv om at være helt nede i gear i ugevis. Først var vi tilfredse tourister i en uges tid i Barcelona med inspirerende arkitektur, hedebølge og bjergkørsel. ÅH hvor jeg dog elsker at rejse. Ikke mindst fordi komponist-kreativiteten er på sit højeste, når der er ro omkring. Det er blevet til næsten hen mod 20 nye sange denne sommer. Se DET er fed ferie!