Brasserie van Baerle
Brasserie van Baerle

Van Baerle Voor Thuis

Je zou het als naïef kunnen bestempelen. Of als een vorm van zelfbescherming. Maar wij zijn behoorlijk optimistisch aan het nieuwe jaar begonnen. Als het allemaal een beetje meezit – en niets wijst momenteel op het tegendeel – kunnen wij u binnen afzienbare tijd weer in De Bras ontvangen voor lunch en (vervroegd) diner.
Tot die tijd kunt u van onze Take Away Service gebruik maken. Graag zelfs. Vanaf vandaag, 3 januari, hebben wij 6 dagen per week onze Brastassen met 3 gangen menu (à 39 euro) en een Plat du Jour (à 17.50 euro). Zondag respecteren we de wens van de schepper om rust te nemen.

Deze week Plat du Jouren wij voor u:
Maandag: Boerenkool met krokant buikspek
Dinsdag: Kibbeling met sauce ravigotte, aardappeltjes uit de oven
Woensdag: Coq au vin met aardappelpuree
Donderdag: Boeuf Bourguignon
Vrijdag: Sliptong met verse pasta en beurre blanc
Zaterdag: Cassoulet met gekonfijte parelhoen.

Bestellen op brasserievanbaerle.nl. Daar ook de praktische informatie over betalen, afhalen etc.

Brasserie van Baerle

Dan hebben wij onze bloedeigen Delivery Service weer operationeel gemaakt. Ook daar kunt u van maandag tot en met zaterdag gebruik van maken. En ook hier verwijzen we graag naar onze website brasserievanbaerle.nl. U vindt daar natuurlijk wat u zoal kunt bestellen: de menu’s, de plat du jours en de heerlijke wijnen voor een vriendenprijs. Plus de postcodegebieden die wij dit keer hebben geselecteerd voor onze bezorgservice. Die wisselen namelijk om iedere Brasserie liefhebber evenveel kans te geven. Check of uw postcode erbij zit!!

Mocht u gebruik maken van de Take Away, neem dan de kans te baat om te kijken wat onze sommeliers Nabil en Gerie in hun wijnwinkeltje hebben staan. Dat is niet zelden (dus eigenlijk altijd) iets onverwachts en bijzonders.

Dank voor uw welwillende aandacht. En graag tot snel.
Merde. Vergeten we in ons optimisme zomaar u een mooi en gezond 2022 toe te wensen. Bij deze.

Tôt à bientôt. Equipe en Floor.

  Facebook Share Button Tweet Button ↩︎ Stuur deze nieuwsbrief door
Klik hier als u de nieuwsbrief niet langer wilt ontvangen
Stuur een e-mail aan de BRasserie van Bearle BIB Gourmand Menu