Facebook icon Twitter icon Forward icon

Nyhedsbrev, januar 2020

Hvilken fantastisk frisk energi, der er i sådan et nyt årti! Jeg er i hvert fald hoppet i med begge ben og hovedet holdt højt. Der er musik, over- og undertoner overalt omkring mig - og jeg glæder mig til i dette Nyhedsbrev at dele med dig, hvordan du kan få det hele til at synge. Med dig selv. I kæmpe rytmisk kor med 400+ sangere. I en lille fysisk VokalDeLuxe cirkel med stemmetræning. Hjemme foran computeren med gratis stemme-øvelser fra Facebook... eller i skønne Italien med andre rejseglade korister!

Der er også nyt om undertone meditation! Nyt online 14-dages retreat på trapperne til februar, og fysiske kurser i Årslev på Fyn til februar og marts (med Berits suppe!)

Det bliver et forrygende årti. Jeg kan mærke det! Skal vi følges? Så læs videre her - eller få overblikket i kalenderen i venstre side.

By the way! Jeg har forsøgt at optimere systemet her, så det bliver nemmere at tilmelde sig og betale online for kor, workshops, events, retreats og undervisning. Den smarteste måde at gøre det på, var at samle alt i et hjørne af PopSalmers webshop i kategorien "andet", da der i forvejen er et aktivt og super velfungerende betalingsmodul på siden, hvor man kan betale for nodebøger, pdf'er og korarrangementer. Bare hvis I undrer jer over, hvorfor en eventuel kvittering kommer fra PopSalmer...

Kærlig hilsen, Janne Wind

PS - hvis du ikke mener, du har ønsket at modtage dette nyhedsbrev, kan du til enhver tid afmelde nederst! Hvis du tilgengæld mener at nogen, du kender kan have glæde af at læse indholdet, er du velkommen til at videresende eller like på Facebook. På forhånd tak!

Har du gemt din nytårshat?

Nytårskor-kur 13. januar 2020 i ODEON

I morgen aften 13. januar kl. 19-21 har vi årtiets første korprøve i ODEONS rytmiske kor. Vi skal naturligvis give den FULD gas på nytårssangene "Happy New Year" af ABBA og "Fireworks" af Katy Perry... mens vi sammen hopper ind i en frisk kor-sæson.

Den festligste nytårshat vinder præmie (undervisning eller personligt kursus hos Janne Wind) - så husk hatten!

ODEONS rytmiske kor er åbent for alle uanset erfaring eller sangstemme. Der er ingen tilmelding, og det er gratis at være med. Vi øver i ODEONS foyer ca en gang om måneden - så kig ind, hvis du er nysgerrig!

Korkoncert med Pop'n Soul i Hjallese Kirke

Pop'n Soul giver koncert i Hjallese Kirke

På onsdag d. 15. januar kan det rytmiske kor Pop'n Soul opleves med koncert i Hjallese Kirke, Odense kl. 19.00. Klik på billedet og hør en lille optagelse fra korets sæsonstart i efteråret (Langebro/Frit Land). Læs mere om Pop' Soul på hjemmesiden http://popnsoul.dk/

Kor-rejse til Italien - nu med korrekt link!

Rytmisk kor-rejse til Italien med Janne Wind

I sidste nyhedbrev fortalte vi om sommerens rytmiske korrejse til Italien (uge 29). Desværre var linket forkert. Her kommer det korrekte link til Pust Rejser, hvor I kan læse meget mere om alt det spændende, vi skal opleve med kultur, musik og sang!

https://pustrejser.dk/rejser-til-italien/rytmisk-kor/
- og husk at der er penge at spare med tilmelding før 1/2-20!

Vil du synge og træne din egen stemme?

VokalDeLuxe

Der er tre aktuelle muligheder for at træne og styrke stemmen hos Janne Wind:

I Facebook gruppen VokalDeluxe ligger gratis undervisning. Lige nu er vi i fuld gang med et tema om "Stemmepleje" med små videoer, tips og tricks til en sund og fri stemme. Du er velkommen, uanset hvor du befinder dig, når DU har tid:
KLIK HER: https://www.facebook.com/groups/vokaldeluxe/

Hvis du vil have personlig feedback, kan du enten tilmelde dig eneundervisning (foregår på Vinkelvej 11, 5792 Årslev). Man kan købe en enkelt gang eller klippekort til 4 gange og det sker i web-shoppen på PopSalmer.dk (hvor man kan betale direkte med Visa-kort eller MobilePay). Direkte link til privatundervisning (rabat for børn og studerende) - HER: https://popsalmer.dk/vare/sangundervisning-stemmetraening/

Ønsker du at deltage i en fysisk VokalDeLuxe cirkel (tre timers stemmetræning og solistarbejde i en tryg gruppe på 4-6 deltagere) er der netop oprettet 4 hold her sidst i januar, både for begyndere/ letøvede og øvede sangere. Datoerne er 20.-22.-27. eller 29. januar alle dage kl. 17-20. Direkte link til VokalDeLuxe gruppeundervisning i Årslev HER: https://popsalmer.dk/vare/vokaldeluxe-januar2020-aarslev/

Har du hørt om undertone meditation?

Undertone meditation i Årslev

De sidste 9 måneder har jeg været enormt optaget af en lydhealende teknik, der kaldes undertone-sang. Den er fabelagtig til at afbalancere kroppens hormoner, revitalisere og rense kroppens celler, organer og kirtler ved hjælp af dybe kraftfulde vibrationer, der forstærkes gennem næseben og ganesejl. I efteråret har vi holdt en del mini-retreats både online og fysisk, og deltagere melder om virkelig gode resultater ved de guidede meditationer, vi laver med undertonen. Derfor har vi endnu engang her til vinter sat fysiske mini-retreats op (11/2 + 25/2 + 17/3) på Husmandsstedet i Årslev med undervisning i teknikken, en længere guided meditation og slutteligt integrerer vi oplevelsen med Berits nærende og sunde græskarsuppe. 

Du kan deltage een eller flere gange og booker din plads HER:
https://popsalmer.dk/vare/mini-retreat-med-undertone-vokal-meditation-og-naerende-suppe-aarslev/

Sov godt! ... eller endnu bedre?

online undertone retreat

Hvis man ikke lige kan komme til Årslev og stadig gerne vil arbejde med undertone meditation, kan vi nu fortælle at næste online retreat kommer til at få temaet "SØVN". Det kører fra 10-24. februar 2020 i en lukket Facebook-gruppe, og der vil blive undervisning i teknikken, masser af tips og tricks til bedre søvn samt en guided indspillet meditation, man kan bruge, når man vil (og optimalt før sengetid). 

Janne vil være aktiv i hele forløbet med sparring og svare på spørgsmål. Man kan tage kurset i sit eget tempo og har adgang til alt materialet og gruppen også fremadrettet. Tilmelding er endnu ikke åben - men hvis du vil høre mere om specifikt dette online kursus, er du velkommen til at skrive til berit@openup.dk eller svare på dette nyhedsbrev, så får du info, når tilmelding åbner.