Facebook icon Forward icon

Nyhedsbrev #5, 2013

Vi er i julehumør her på OpenUp kontoret. Sjælen ikke bare synger, den synger i vilden sky. Julesange! Så meget faktisk, at vi bare må lave en fed julekalender med lækre julegaver og sjove indslag. Det foregår på Facebook, og du kan vinde CD'er, bøger, kurser, foto-sessions, koncerter og masser af andre lækre præmier. 

Det kan du læse meget mere om herunder. Du kan også høre hvordan det er gået med lancering af Popsalmer og selv få mulighed for at synge til julesøndags store lystændingsworkshop d. 29. december. 

På forhåbentlig genhør
kærlig hilsen 
Janne, OpenUp,

Vind julegaver i julekalenderen!

Det er helt simpelt at deltage i konkurrencen. Hver morgen kommer der et nyt billede op på FB med dagens julegave. Disse gaver kommer både fra OpenUp og fra en lang række af vores samarbejdspartnere og venner, så der er godt at finde og meget at vinde. 

Alle, der 'liker' dagens billede deltager i lodtrækningen. Du finder billederne HER på OpenUp's Facebook side fra og med 1. december, og du skal 'synes godt om' OpenUp på Facebook for at kunne vinde julegaven. Hvis du elsker julen, og synes julekalendere er hyggelige, så hjælp gerne med at sprede billeder og god stemning over hele Facebook... Jo flere billeder du liker og spreder, jo større er chancen for at du vinder.
Held og lykke!

Syng julen ud... og det nye år ind!

Igen i år holder vi den stemningsfulde julesøndags-workshop med lystændings-gudstjeneste om aftenen. Det er søndag d. 29. december fra kl. 14.30 (tjek-in fra 14.00). Det koster 80 kr for voksne og 40 kr for børn og unge, og det inkluderer eftermiddagskage og en let aftensmad inden vi optræder kl. 19.00. Her er der gratis entré. Kom og syng med os, det er lige til at blive glad af! Det foregår som altid i Svindinge Kirke på Østfyn. Tilmelding sker på MAIL til OpenUp. Læs mere KLIK HER

...så fik 'den lille' et navn

Her på OpenUp kontoret står der stadig blomster og flag efter sidste uges Debut-koncert i Ryslinge med præsentation af de nye Popsalmer - som de er kommet til at hedde. Det var en helt fantastisk aften med op mod 150 glade publikummer, der sang, klappede og tydeligvis nød musik og stemning.

"Jeg siger Jer, det bruste helt ind i rygraden og hvælvingen rystede af fryd", skrev Højskoleforstander Tyge Mortensen på Facebook dagen efter.

Det er en magisk og helt forrygende proces at se tonerne inde i hovedet blive til swingende musik, der skaber glæde og lyd ude i den virkelige verden. Vi har foreløbigt været ude otte gange og teste sangene af på forskellige segmenter og alderstrin (efterskoler, højskoler, lærere, voksenkor og konfirmander). Vi bliver mødt med nysgerrighed, åbenhed og begejstring og det er en kæmpe oplevelse hver gang nogen bliver glade for at gense en glemt tekst eller møde en ny. Minder fra barndommen bliver aktiveret og teksterne får igen lyd og swung. 

Vi er i gang med en hjemmeside Popsalmer.dk, hvor man fremover vil kunne bestille sange, kor-arrangementer og musik fra projektet. Se hvor langt vi er kommet KLIK HER

Har du feedback på Popsalmerne?

Til de kommende måneders udgivelse og PR har vi brug for konkret respons på materialet. Var du med til en præsentation, workshop eller koncert? Har du lyst til at give os lidt feedback eller et citat, vi må bruge? Vi værdsætter en hilsen fra dig - KLIK HER