Facebook icon Twitter icon Forward icon

Nyhedsbrev, Julen 2019

Det er nu halvandet år siden, de nye GDPR-regler slog igennem. De gjorde mig lidt forskrækkede og jeg har taget en pause med at sende Nyhedsbreve ud, af bekymring for, om jeg kom til at overtræde regler eller sende til nogen, der ikke har accepteret at høre fra mig. Jeg har ryddet grundigt op i lister og på hjemmesider, og HÅBER på, at dette brev er havnet på rette post-hylde. Ellers må du endelig skrive (så afmelder jeg) - eller selv klikke på [Unsubscribe], så du ikke hører mere fra mig!

Jeg håber, du vil læse med her om alle de spændende ting, jeg byder ind med den næste tid med musik, kor og personlig udvikling!

Rigtig glædelig jul ønskes du og alle tæt på dig
Kærlig hilsen
Janne Wind

7-dages online kursus med undertone-vokal-meditation!

7-dages online nytårsretreat med vokal-meditation

Fra på fredag og en uge frem har jeg et online kursus i en lukket gruppe på FB, du kan følge NÅR og HVOR du har lyst. Det glæder jeg mig enormt til! Det seneste halve år har jeg nemlig super-nørdet med et tillæg til mine kompetencer som sanger, korleder og åndedrætsterapeut: Jeg har oversat Ghita Ben-Davids seneste bog "Hjælp" til engelsk og er samtidig blevet uddannet af hende til at undervise i en helt fantastisk og meget transformerende lyd-healings-meditations-teknik, der afbalancerer hele systemet, skaber ro og nærvær. Og det kan jeg i hvert fald alt sammen bruge efter en travl juletid. Derfor vil jeg gerne lære teknikken fra mig på dette kursus!

Samtidig elsker jeg overgangsritualer. De der vilde tidspunkter, hvor vi kan forlade og slippe (og tilgive?) det gamle - og åbne op med fokus og retning på det nye. Denne gang et nyt årti. Jeg er KLAR til at arbejde helt dybt og skabe et kick-ass 2020 - og jeg håber, I vil med!

Kurset koster 195 kr (overføres til MP 33221 OpenUp) hvorefter man søger ind i denne FB-gruppe: https://www.facebook.com/groups/onlineretreatvokalmeditation/

... der er også fysiske kurser

Nytårs-retreat med vokalmeditation i Årslev

Måske passer det dig bedre at lære meditations-teknikken 'in-real-life'. Klik på denne PDF og læs mere om 3 muligheder for mini-retreat i Årslev (to af dagene er for allergikere, da der er kattefrit, den tredje er hjemme hos mig med mulige katte på maverne).

Det er 2. januar og 6. januar (kattefrit) og 5. januar hos mig. Alle dage fra 16.30-20.30 og inklusiv materialer, kaffe/te og servering af en lækker nærende vegansk hjemmelavet græskarsuppe.

Velkommen til Berit

Berit Lund

Hvis I tænker over, om jeg også skal lave den veganske græskar-suppe til retreats er svaret NEJ - det har jeg nemlig uddelegeret på smukkeste vis. Jeg har fundet en fantastiske personlig assistent, der fra 1. januar bliver deltidsansat hos mig. Berit er kvik og overskudsagtig og har hænderne skruet godt på - og hun er allerede en kæmpe lavpraktisk lettelse i mit travle liv som selvstændig. Hun tager sig blandt andet af tilmeldinger til retreats og workshops - så man kan få fat på hende på berit@openup.dk.
Berit laver andre spændende ting. Blandt andet har hun igennem mange år haft et kæmpe støtte projekt i Uganda, hvor hun sikrer hjælp og skolegang til en stor gruppe af de lokale. Et prisværdigt projekt!

Min bedste julegave...

hilsen fra en pædagog omkring PopSalmer

Når jeg får hilsener som den overstående bliver jeg helt varm og rørt ind i hjertet. Det skal ikke være nogen hemmelighed, at de sidste 6½ års arbejde med at skrive nye melodier til gamle salmetekster har været noget af en rutchebanetur. Heldigvis mest for det sjove og gode - men ind i mellem får man dælme også smæk, når man piller ved kultur-arven! Det er det hele værd, når man kan gøre en forskel. Tak Lise, fordi du tog dig tid til at skrive og fortælle om jeres oplevelser med JulePopSalmerne!

Faktisk er der sket flere store forandringer på PopSalmer fronten i 2019! Jeg har købt alle rettigheder til projektet hjem i forbindelse med salget af den pædagogiske afdeling hos Wilhelm Hansen og ejer nu igen det hele. Det har betydet, at jeg har opgraderet web-shoppen på PopSalmer.dk og er i gang med at loade alle noderne op også som pdf-er i forskellige tonearter. Et langsommeligt arbejde, der kræver fordybelse og selvdisciplin. Foreløbig ligger alle Ingemann-noder klar og i løbet af vinteren regner jeg med at alle Grundtvig følger efter.

Velkommen til Anitta

PopSalmer Trio - Anitta Soliz, Janne Wind & Thomas Nikolajsen

En anden glædelig PopSalmer nyhed er, at vi har fået Anitta Soliz med i vores Trio som sopran. Vi har i november/ december haft en del optrædener, koncerter og events, og det er en kæmpe fornøjelse at synge med hende. På vores Youtube-kanal ligger der lidt smagsprøver fra koncerterne. Vi håber på en lang række koncerter over hele landet med trioen i de kommende år! Sig til hvis I kender nogen, der trænger til koncert / workshop eller sang-foredrag!

ODEONS rytmiske kor - næste gang 13/1-20

En mandag i måneden mødes mere end 400 glade sangere og synger god pop sammen i ODEON Odense. På bare et år er det blevet et kæmpe hit, helt uforpligtende og gratis, men møder bare op - og måned efter måned stimler det sammen med sanglade mennesker. Der er alle aldre, alle erfaringsniveuer og vigtigt er bare, at vi nyder at synge sammen. Næste korprøve er mandag d. 13. januar kl. 19-21 - og vi skal blandt andet synge 'Happy New Year' med ABBA!
Du er velkommen!

Vil du med til Italien i uge 29?

Pust rejser uge 29 med Janne Wind

Jeg er så heldig at jeg er blevet inviteret til at holde korkursus i Italien fra 13-19. juli 2020, og hvis du har lyst til en SKØN uge i en idyllisk lille Italiensk bjergby, er du så heldig at der er 'ealy bird' pris med rabat frem til 1. februar 2020... Så kig over på PUST-rejsers hjemmeside (klik her) og læs mere om indhold osv.

Jeg har ikke sammensat ugekurser siden de fede GospelGørGlad tider for snart mange år siden og har tasken fuld af dejlig musik, vi skal synge og masser af øvelser til krop, sjæl og sind, der skal tanke os HELT til kanten! Håber, vi får sat et dejligt rejsehold - tjek det ud - måske er det noget for dig eller nogen du kender?

Tak for i år!

Janne Wind - tak for i år!

2019 har faktisk været et VILDT dejligt år og markerer for mig afslutningen på 10erne på rigtig positiv vis. På den private front er det lykkedes mig at gennemføre en 8 måneder lang detox med dybe valg og forandringer ind i min dagligdag. Jeg har endelig har fået bugt med den skimmelsvampgift, der har siddet ophobet i kroppen (i 25 kg fedt ret præcis, som er renset ud) og jeg har det bedre end nogensinde! Det er mit erklærede mål at dele dette overskud og min sundhed med jer i 2020 gennem musik og undervisning.

Må I gå et nyt årti i møde med glæde, sundhed og overskud! Og må vi ses 'derude' til en masse musik og fællesskab!
Kærlig hilsen, Janne Wind