Facebook icon Twitter icon Forward icon

Nyhedsbrev #2, april 2017

Foråret er helt tosset. På den gode måde. Både for mig privat - men bestemt også professionelt. Hvilken glæde, stolthed og hvilket privilegie det er, at kunne invitere til gratis gospelworkshop med mange hundrede deltagere og band i selveste ODEON (7.maj), kunne prale af (5. maj) at skulle synge for Dronningen (nåeh ja sammen med SoulSingers og Odense Symfoniorkester!) OG arbejde intenst på at lave mit livs største koncert - nemlig SoulSingers EGEN koncert (13.maj) i ODEON med solist Laura Kjærgaard og et velswingende band.

Så der må et Nyhedsbrev til her i påsken, så I også har en lille chance for at holde styr på hvor og hvornår der skal købes billetter, synges, heppes og klappes. I kan også læse om Pop'n Souls koncerter resten af sæsonen, om endnu et Børne-ungekors projekt på Fyn og masser af PopSalmer.

Knap puster jeg ud ovenpå forårets perlerække af koncerter, workshops og begivenheder, før jeg til juni får nøglerne til mit lille fine nye hus i Sønder Nærå. Jep, for første gang i mit liv kan jeg kalde mig Fru Husejer. En bucketlist-ting, der har ladet vente på sig. Det er samtidig også noget af det allermest angstprovokerende og nervepirrende, jeg nogensinde har prøvet (hundrede gange nemmere at skulle synge for Dronningen...), og jeg trækker vejret dybt, rydder lidt op i excel-arket og krydser fingre for at universet hjælper til med at få alle detaljer til at lykkes een for een. 

Det giver mig heldigvis igen mulighed for at sætte hjemmestudiet op, lave kurser og VokalDeLuxe, have elever og åbne dørene til hygge, en god sludder og drinks på terassen. Så kig forbi Vinkelvej 11, når I kører over Fyn. Kaffen er klar!

Med ønsket om en glædelig påske og på forhåbentlig gensyn!
Janne Wind

Børn og ungekor starter 2. påskedag

download pdf-fil om børne-ungekoret

Nutidens unge mennesker (og undertegnede) er ofte så pressede på ugens programmer rundt omkring, at det ikke er muligt at lave et fast børnekor. Heldigvis lykkes det mig et par gange om året at lave PROJEKT-børne-unge-kor, og det kan vi allesammen bedre overskue. Sidst optrådte der et stort og skønt børnekor til Releasekoncerten til PopSalmer 2, og sidste sommer havde vi også koncerter og optræden. NU gør vi det igen! Fem øvegange, 3 koncerter. Vi øver i Sønder Nærå Valgmenighedskirke. Der er plads til FLERE børn! Skriv til janne@jannewind.dk eller mød op kl. 17.00 på mandag.

Gratis gospelworkshop i ODEON

avisartikel om gospelworkshop 7. maj

Tag naboen, kollegaen, søsteren, bedstemor og hele familien under armen og deltag i Fejringsugen, hvor Odense kommune jubler over det nye ODEON hus. Der bliver en laaaang række koncerter og events - og ugen afsluttes med en storslået gospelworkshop med forventeligt hundredvis af mennesker, band bestående af Lars Bruno Nielsen, Rune Reffstrup og Emil Gemmer Kromann. Koret ledes af mig - og DET glæder jeg mig virkelig meget til. Alle aldre er velkomne, alle niveauer er velkomne. Vi skal bare holde en FED FEST - og har man ikke været i Odense længe - eller har man ikke set det nye ODEON er det en oplagt chance. BOOK gratis billet HER.

SoulSingers er SÅ KLAR

gospelkoret soulsinger - koncert 13. maj

Den gratis gospelworkshop søndag d. 7. maj er faktisk  også opvarmning for os - for lørdag d. 13. maj går det for alvor løs i ODEON. For mig personligt, er det første gang på den helt store scene med eget gospelkor - og med 20 års jubilæum næste år, er det karriere-kulimation med den musik, der står mit hjerte nærmest. Koret har aldrig lydt bedre. Bandet svinger, numrene er svedige, rå og rørende - og Laura Kjærgaard bliver fløjet ind. What's not to like! Køb din billet i dag!

shhhhhh - kan du holde på en hemmelighed?

skriv til janne og få mere info...

Vi pusler med en stor idé og hemmelighed til SoulSingers Gospelkoncert i ODEON. Nu kan jeg i sagens natur ikke skrive her, hvad der skal ske... men hvis du kan lide at synge, skal med til koncerten eller overvejer at tage med til koncerten kunne du lige droppe mig en mail, så skal jeg invitere dig med ind på en top-secret event, hvor du kan læse mere om det hele...

Pop'n Soul giver tribute!

Pop'n Soul billede fra Barcelona Tour 2016

Der er bare fart over feltet for det rytmiske kor Pop'n Soul, som indtil nu dette forår har nået 4 koncerter og en kordag. Stik den! Vi er slet ikke færdige, og holder 7. maj koncert i Kværndrup Kirke og 25. maj Musikgudstjeneste i Ryslinge Valgmenighed. På programmet er blandt andet et stort kor-mashup med kendte titler fra nogle af 'dem verden har mistet': George Michael, Prince, David Bowie, Whitney Houston og Leonard Cohen.