Nyt fra DUN

KOMMENDE ARRANGEMENTER

Seminar/konference: Bedømmelse og eksamen: Innovation og entreprenørskab i universitetsuddannelserne

Københavns Universitet og UNIEN inviterer til fælles seminar/konference d. 24. november 2014 på Københavns Universitet. Emnet er innovation og entreprenørskab i universitetsuddannelserne.

Programmet byder på en række oplægsholdere fra de danske universiteter, workshops, paneldebat og netværksaktiviteter.

Konferencen er for alle undervisere, uddannelsesplanlæggere og uddannelsesledere ved universiteterne.

Tilmeldingsfrist: 17. november 2014

Læs mere

 

PUBLIKATIONER

Lars Ulriksen: God undervisning på de videregående uddannelser

Professor i universitetspædagogik Lars Ulriksen har netop udgivet en forskningsbaseret brugsbog, der henvender sig til alle, som planlægger og gennemfører undervisning ved universiteterne og professionshøjskolerne.

I bogen giver forfatteren ikke kun idéer til, hvordan man forbedrer sin undervisning, men forklarer også med forankring i forskningsmæssig viden, hvorfor det er en god idé.

Læs mere om bogen hos forlaget Frydenlund

  

NY MEDLEMSINSTITUTION

EVA er nyt associeret medlem af DUN

Danmarks Evalueringsinstitut (EVA) er blevet associeret/ekstern medlemsinstitution til DUN. EVA er et selvstændigt, statsligt institut, der arbejder med evaluering og kvalitetsudvikling igennem hele uddannelsessystemet - fra dagtilbud for børn til videregående uddannelse og uddannelse for voksne. På det videregående område gennemfører EVA evalueringer og undersøger temaer med betydning for de videregående uddannelsers kvalitet på tværs af universiteter, professionshøjskoler og erhvervsakademier.

Jeg ser frem til at udbygge samarbejdet med DUN, til at deltage i netværkets aktiviteter og ikke mindst til dialogen med universiteternes undervisere og pædagogiske eksperter,” siger Jakob Rathlev, der er områdechef for videregående uddannelse i EVA.

Med det associerede medlemskab får EVA’s konsulenter adgang til DUN’s forskellige aktiviteter, men har ikke stemmeret ved generalforsamlingen eller mulighed for at deltage i bestyrelsen.

Se en oversigt over igangværende EVA-projekter på det videregående område

 

FÅ DINE NYHEDER UD TIL MERE END 1000 MEDLEMMER I DUN

Brug DUN’s nyhedsbrev til at dele relevante nyheder og arrangementer med dine DUN-kolleger

Hvad sker der lige nu i dit pædagogiske center? Er der nyt fra din netværksgruppe? Er der et universitetspædagogisk arrangement, du gerne vil fortælle DUN-medlemmerne om? Har du fundet en interessant artikel eller udsendelse, der er et must for andre DUN-medlemmer? Hvad er der af nyheder på dit universitet?

Det eneste, du skal gøre, er at sende en mail med indholdet til dun@dun-net.dk.

Næste nyhedsbrev udsendes den 10. november.

Dansk Universitetspædagogisk Netværk (siden 1994) er en medlemsorganisation for de danske universiteter og for undervisere som interesserer sig for pædagogik og didaktik. Alle danske universiteter er medlemmer af DUN, og foreningen har over 1000 individuelle medlemmer. DUNs aktiviteter finansieres af universiteterne.

Dansk Universitetspædagogisk Netværk faciliterer udveksling af universitetspædagogisk viden, færdigheder og kompetencer gennem DUNs aktiviteter:
- videnskabeligt og praksisorienteret tidsskrift
- årlig konference
- fagdidaktiske netværk

Henvendelser vedrørende dette nyhedsbrev kan ske til DUNs næstformand Lotte Rienecker.

Hvis du har en universitetspædagogisk aktivitet, som du gerne vil annoncere gennem DUNs nyhedsmail, kan du sende det fulde opslag til følgende mailadresse info@dun-net.dk.
Find information på DUNs hjemmeside om hvilke typer opslag vi udsender, og hvilke typer vi ikke udsender

Denne email er sendt til dig, fordi du har tilmeldt dig nyhedsbrevet på dun-net.dk. Du kan til hver en tid afmelde nyhedsbrevet.

Copyright © 13. oktober 2014 Dansk Universitetspædagogisk Netværk