Facebook icon Twitter icon Forward icon

Nyhedsbrev #8, november 2014

Spil Dansk ugen kulminerer for mig på lørdag d. 1. november, hvor PopSalmebogen, som vi har arbejdet utrætteligt (og til tider trætteligt) på i mange mange måneder, udkommer! Derfor får I (for første gang nogensinde) et nyhedsbrev fra mig lidt for tidligt - så jeg kan nå at dele vigtige ting omkring koncert og bogudgivelse med jer.

Jeg skriver også til jer, fordi jeg har virkelig mange goodies - og indtil flere gratis gaver! Først og fremmest kan I læse i dette nyhedsbrev om den særlige release-rabat, jeg får lov at give på en signeret PopSalme bog fra nu og til og med på lørdag, og ovenikøbet bliver der til alle både deltagende og publikummer på lørdag indtil flere gratis ting at tage med hjem... I kan også læse mere om den spændende proces, det er at barsle og blive førstegangsudgivet og officiel komponist og selvfølgelig om ALT det spændende, der skal ske på selve dagen og til koncerten på lørdag. Endelig er der nyt om CD udgivelsen fra Arne Andreasen - hvor I får et nummer gratis, der kan downloades direkte herfra nyhedsbrevet (- men KUN indtil CD'en er kommet!!) og lidt om Gospelkoret SoulSingers kommende arrangementer.

Håber at se jer på lørdag eller senere i november - og glæder mig til at høre hvad I synes om bog og koncert. Mine tvillinge-babyer.

Midt i presseveer
Kærlig hilsen Janne

Et BRAG af en koncert. Som i "virkelig et brag!"

'Mørk er november og løvfaldet slut' - men ikke endnu, for her falder og hvirvler smukke røde efterårsblade, blå påfuglefjer, lysende englebasser, smukke toner, masser af håndtegn og fagter... OG konfetti, skudt ud med kanoner. Kom selv og oplev det og meget mere, når vi på lørdag fejrer PopSalme udgivelsen med stor koncert i Ryslinge, release af bogen og en festlig reception med signering og bogsalg til særpris. Der er stadig billetter på Billetto - men vent ikke for længe, for nu går det stærkt!

Ikke for at lokke, men vi har netop besluttet at smide indtil flere særlige gaver efter alle både medvirkende og publikummer. Altså ud over den gratis drink, der er inklusiv i billetten (den smider vi ikke efter jer, den vælger I selv!).

Men hør her - mere end 80 (!) fynske børn har øvet, klappet, sunget, danset og givet den gas hele oktober og er klar med fire flotte numre til koncerten. Gospelkoret SoulSingers og det rytmiske kor Pop'n Soul har haft mange ekstraprøver og er toptunede med flerstemmige korsange og lækkerier. Der er dygtige blæsere - som blæser andet og mere end blade og konfetti! Der er band - selvfølgelig med min kompanion Rasmus Kjærgaard som kapelmester. Der er solister, der er syngende publikum, og der er endnu flere overraskelser. Og så er der selvfølgelig brugt timer med mange hjælpende hænder på en totaloplevelse af lys, lyd, oppyntning og en stemning, passende til den once-in-a-lifetime-koncert, det her er.

Overbevist? Så skynd dig at sikre din billet her.

SÆRPRIS: Bestil din signerede bog NU! (gælder kun til og med på lørdag)

Hvis nu I ikke har mulighed for at komme på lørdag, kan I STADIG få særpris på bogen, hvis I bestiller hos mig NU!

Melodibogen PopSalmer indeholder ikke bare 24 nye melodier til kendte og ukendte salmetekster af B.S. Ingemann med becifrede klaver arrangementer til.

Udover musikken er der masser af uddybende baggrundsmateriale, let tilgængelige anekdoter, historieundervisning og fortælling om Ingemanns liv og forfatterskab samt forklarende noter og hjælp til svære eller gamle ord. Poesien skal oplives og være let at synge og relatere til, og bogen skal gøre det nemt at lave fællessang og undervisning - smukt indpakket i Sheri Nutters lækre Popfugle layout. 

Vejledende udsalgspris for hele herligheden bliver kr. 249,- MEN fordi I er mine trofaste læsere af nyhedsbrev, har jeg en særlig mulighed for at sælge jer bogen med den rabat, den også bliver solgt med på lørdag til release koncerten. Nemlig kr. 199,- (plus evt. forsendelse).
Den kan blive signeret med guldtusch efter ønske.
 

KLIK: dette tilbud gælder altså KUN indtil på lørdag!