Facebook icon Twitter icon Forward icon

Nyhedsbrev #3, oktober 2016

Jeg var ikke mange sure sild værd, da jeg skrev sidste nyhedsbrev for et par måneder siden. Kroppens kræfter var helt i bund, og jeg var oprigtigt overvældet af situationen og bekymret for, hvordan det hele skulle gå. Mit system var totalt forgiftet af skimmelsvamp, og jeg skulle samtidig fysisk og psykisk håndtere både flytning, udsmidning/ opbevaring og køb af alt nødvendigt fra nyt. Tungt, dyrt og svært. 'This too shall pass', trøstede jeg mig med - og sådan er det heldigvis.

Dette nyhedsbrev skriver jeg fra vores nye lille hus i Tårup syd for Nyborg. Vi har boet her godt en måned nu. Startede ud med at køre i IKEA og købe møbler/senge osv (av mit dankort) og har så den seneste måned haft fokus delvis på at få afviklet alt i det gamle hus og delvis på at lande, detoxe og blive stærkere i det nye. Jeg har blogget i løbet af processen. Både for at være ærlig omkring, hvad vi har oplevet - men især også for at give min viden fra mig omkring skimmelsvamp. Der er mange, der er/bliver ramt af denne modbydelige "usynlige sygdom", konsekvenserne er store - ikke mindst økonomisk, og det er svært at finde information. Kender du nogen, der er eller bliver ramt, så del min blog med dem. Læs mere her: http://jannewind.com/blog/

Jeg er langsomt men sikkert på vej tilbage til livslyst og -glæde igen. Det er blevet sjovt at undervise! Efter 3 år med op 8 migræneanfald om måneden kan jeg nu uden bekymring holde korprøver og koncerter uden at være helt væltet af migræne dagen efter. Jeg kan synge, undervise og performe med oprigtig begejstring igen. Livet er ikke længere ren overlevelse. Jeg kan i sandhed sige, at jeg glæder mig til de kommende måneders koncerter. Der sker gode ting - og dem vil jeg gerne fortælle om dette Nyhedsbrev. Læs mere om: Nisse(børne)kor søges til PopSalmer, Pop'n Soul i Barcelona, Udgivelse af nye melodier til 39 tekster af N.F.S. Grundtvig (PopSalmer Vol 2), Koncert-tour med Arne og Englevingerne og Julekoncerter med SoulSingers (indsamling til julehjælpen) og Pop'n Soul. Jo, de næste to måneder bliver skønne. Den indre håndbremse er sluppet igen, og det håber jeg meget, I vil fejre med mig!

Kærlig hilsen, Janne Wind

Klar til koncert - endelig!

releasekoncert med PopSalmer vol 2, Grundtvig

Jeg er så monster-stolt af de nye melodier, jeg har skrevet de sidste par år til Grundtvigs dybe og stærke tekster. Samtidig er jeg så lettet over, at bogen blev klar, inden jeg blev rigtig syg, og at jeg nu er frisk nok til at fyre den for VILDT af til release-koncerten lørdag d. 5. november. Nu hvor energien er genetableret, og kroppen er ved at rense ud, er stemmen, humøret og overblikket igen på plads. Kom og hør resultatet, vær med til at synge nogle af de nye melodier og læn jer tilbage og nyd en eksplotion af en gennemkoreograferet koncert med swingende band, dygtige solister, solidt backingkor og diverse surprises. Billetter til 90 kr (voksne) 50 kr (børn) er til salg på Billetto.dk

Børne-Ungekor - Nu med nissehuer!

Sanglade børn søges!

Til releasekoncerten d. 5. november skal der bruges et børnekor til at optræde med et julemedley af Grundtvigs kendte juletekster. Vi øver i Sdr. Nærå mandag d. 24.+31. oktober kl. 17-18.30 + i på Ryslinge Højskole lørdag d. 22.+29. oktober kl. 10-11.30. Det er gratis at være med, man behøver ikke kunne komme alle fire gange, og man tilmelder sig til janne@jannewind.dk Der er også mulighed for at nogle af børnene kan få en solo denne gang... Glæder mig til at samle et skønt hold (igen!). Download PDF HER eller vidersend denne mail, hvis I kender nogen, der vil være med.

Pop'n Soul rocker radio-hits - nu i Barcelona!

Pop'n Soul rocker radio-hits i Barcelona

40 sangere flyver lige om lidt sydpå for at deltage i en stor kor-festival i Barcelona. Vi skal lave tre koncerter, blandt andet i Santa Anna Kirken i det Gotiske kvarter OG i selveste Sagrada de Familia. Det bliver kæmpestort og smaddersjovt. Vi håber på solskin, satser på gode drinks og stærke stemmer - og det hele er blevet lidt sjovere af at Fabers Fond har støttet os med 10.000 kr. Vi klæder os på med Stevie Wonder, Elle King, Alicia Keys, Hozier, Adele og mange flere - og lover, at vi er helt i topform, når vi vel hjemme igen optræder til Ryslinges Julemarked d. 26. november og til vores egen julekoncert d. 8. december.

ENDELIG koncert i Odense! 12. november 20.30

Koncert med Arne og Englevingerne!

Med tre CD'er i tasken, massevis af koncerter i ind- og udland er Arne Andreasen med band endelig på vej til Odense for at give koncert. Det sker i Bykirken, lørdag d. 12. november kl. 19.30.
Køb billet her: https://billetto.dk/da/events/englevinger Giv dig selv en sjælfuld og stærk musikalsk oplevelse og få verden til at hænge en lille smule bedre sammen.

SoulSingers støtter julehjælpen igen i 2016

SoulSingers julekoncerter 2016

Vi er ude i god tid med information om årets to store gospel-julekoncerter med det 120 mand store kor SoulSingers i Bykirken Odense og suveræne gæstesolister Laura Kjærgaard og Samuel Hejslet. Vi vil nemlig være sikre på, at I ikke bare sætter et stort fedt kryds lørdag d. 10. december, men endnu bedre at I hopper direkte på Billetto.dk og sikrer jer en billet til enten kl. 16.00 eller kl. 19.00. Sidste år var der udsolgt, så vent ikke for længe. Og køb lige én til naboen for en sikkerheds skyld... Overskud går til Julehjælpen i Odense.