Daar is-ie dan eindelijk:
De zaterdaglunch!

Bij Brasserie van Baerle kon – binnen zekere grenzen– altijd alles. Lunchen om 11.30 omdat er om 13.00 een lezing op het program stond in het Stedelijk, geen punt. Lunchen om 15.30 omdat er om 13.00 eerst een bijeenkomst in het Rijks was, geen punt. Om 16.00 nog even een glas Champagne heffen op een net verkocht of gekocht huis, prima. Vóór een voorstelling in het Concertgebouw dineren, welkom. Ná een voorstelling in datzelfde Concertgebouw souperen, uitstekend. Halverwege een teleurstellende voorstelling nog even wat drinken, moet kunnen. Maar er was altijd één ding dat niet kon en dat was zaterdagmiddag bij ons lunchen. Omdat we dat zelf zo lekker vonden, zaterdag ergens lunchen. Als we al die keren dat we nee hebben verkocht bij elkaar optellen, hadden we er zomaar een goedlopend restaurant bij. Maar dat is veranderd. De Brasserie is nu ook geopend voor de lunch op zaterdag.

Dagje Amsterdam. Zo gek nog niet

In de binnenstad schijnt het alweer druk te zijn, maar in Amsterdam Zuid is het nog lekker rustig. Combineer uw bezoek aan één van de musea, de Zuidermarkt of de PC met een lunch bij Brasserie van Baerle en uw zaterdag zal nooit meer hetzelfde zijn. U bent welkom vanaf 12.00 uur. Wel graag even reserveren op BRASSERIEVANBAERLE.NL. Zeker bij lekker weer want dan zit onze Coronaproof TUIN alras vol. Met name in deze zomer wanneer zoveel mensen de vakantieperiode thuis doorbrengen. Parkeren in de Museumpleingarage.

Corona-proof gesproken

Ook wij zien natuurlijk om ons heen dat het oude normaal het nieuwe normaal dreigt te verdringen. Zo niet bij ons. Wij blijven onszelf aan de regels houden. Voor onszelf, maar vooral ook voor u.

Blijft u desondanks liever thuis?
Daar hebben wij ook wat voor

Wij blijken fiks wat voorzichtige mensen in ons klantenbestand te hebben. Mensen die het zekere voor het onzekere nemen en wel ván Van Baerle willen eten maar nog niet bij Van Baerle. Daar hebben wij al vanaf Corona-dag-één onze take away service met lunch- en dinerboxen voor. Denk nog even aan de speciale Aspergebox en de boxen voor Pasen en Pinksteren. Graag brengen we u twee van onze boxen onder de aandacht.

Corona Evergeen: de Van Baerle Brunchbox

- Cold pressed juice (tomaat, bleekselderij, sinaasappel en rode peper)
- Blini’s met Bawykov gerookte zalm, crème fraïche en haringkaviaar
- Frittata & Van Baerle’s Caesar salad en een
- Twee-wekelijks wisselend dessert.
Dit voor de prijs van 19.50 euro p.p.; 38 euro voor twee.
Uit te breiden met Oesters en een fles Bauchet ‘Signature’, een ranke elegante Champagne merendeels bestaande uit 80% chardonnay en 20% Pinot noir.
Nu nog makkelijker te bestellen en betalen op onze vernieuwde Take away pagina op de website
. Van dinsdag t/m zondag (maandag gesloten); afhalen vanaf 11 uur.

Nieuw: de Van Baerle Dinerbox

Nou dat is lekker oud nieuws zeg, een Dinerbox. Die hebben ze inmiddels bij ons in De Kwakel ook al. Maar dit is toch anders: deze is kant-en klaar, geprepareerd en gesealed. Hoeft dus niet warm à-la-minute opgehaald te worden maar kan op elk moment au-bain-marie worden klaargemaakt. Kijk dat is dan toch weer net even beter. Net even Van Baerle. Lees hier wat er in die Dinerbox zit. Lekker hoor. Zeker voor de culinaire thuisblijver. We hebben er een mooie wijn bij geselecteerd. Voor een prix d’ami. Zo zijn we dan ook wel weer.

We zullen doorgaan

Soms zakt de moed ons wel even in de pumps. Maar zolang u ons in zo grote getale blijft bezoeken rechten we rug, slaan we een weesgegroetje en denken we aan Nelson Mandela. Of aan André van Duin. Er komen betere tijden. Wilt u trouwens ons tweewekelijks wisselend Bib Gourmand menu nog even bekijken? Kijk dat is aardig van u. Vooral die wijnen zijn dit keer zo lekker.

  Facebook Share Button Tweet Button ↩︎ Stuur deze nieuwsbrief door
Klik hier als u de nieuwsbrief niet langer wilt ontvangen
Stuur een email naar de Brasserie Reserveer een tafel bij de Brasserie