Facebook icon Twitter icon Forward icon

Nyhedsbrev #1, april 2018

Når de blå anemoner og hyacinter kæmper om pladsen i forårshaven er det svært ikke at være jubel-optimist. Solskinnet afslører, at vinduerne trænger til pudsning og brædderne til maling - men der er altså lige en masse dejlige musikprojekter, jeg må fortælle jer om først.

Foråret swinger af lyd og lækre rytmer allerede, og den næste halvanden måned bliver helt tosset. På den fede måde. Det kan du læse om her: Kæmpe gospelkoncert med SoulSingers på store scene i ODEON, 'Synd i vand' (don't ask!), børne-unge-projektkor i Sdr. Nærå, Pop'n Souls tour til Island og PopSalmer i julestemning...

Håber, vi ses derude, kærlig hilsen
Janne Wind

Kirk & SoulSingers

Kender du Kirk Franklin? Den amerikanske gospelkomponist, der har været toneangivende på den globale gospelscene i årtier?

Der findes ikke et gospelkor med respekt for sig selv, der ikke før eller siden har sunget mindst et og sikkert mange af Kirks iørefaldende og smukke numre.

Kirk kommer til Danmark d. 19. september - og som 'opvarmning' laver vi en tribute koncert på store scene i ODEON lørdag d. 21. april med gospelkoret SoulSingers og gæstesolist Laura Kjærgaard med masser af Kirks største hits.

Da vi holdt koncert i ODEON sidste forår gyngede hele salen med den højeste energi. Vi øver i vildskab for at skabe en koncertoplevelse for jer, der når nye højder.  Køb din billet HER!

Synd... nåeh nej SYNG i vand!

bassinkor 13. april

På fredag d. 13. april kl. 18-20 er sæsonens sidste kor-i-vand workshop i Gymnastikhuset på Tåsinge. For blot 200 kr får du en anderledes kor-workshop, hvor vi synger sammen i det 34 grader varme vand og afslutter med en afstressende meditation. Der er adgang til damp og sauna. Tilmelding direkte til Bodil Brems.

Læs artiklen fra Fyens Amtsavis om tidligere bassinkor

PopSalmer i julestemning

koncertforedrag 23 april i Kbh

Julen varer ikke blot til påske - den varer hele året rundt. I hvert fald når man arbejder på udgivelse af Grundtvigs julesalmer i nye poppede indpakninger. Og det gør vi! Senere på foråret udkommer 12 kor-arrangementer i en fin nodebog med CD indlagt og til julesalget udkommer CD'en selvstændigt.

Trioen (Kathrine K. Andersen, Thomas Nikolajsen og undertegnede) laver koncertforedrag på selveste Vartov i Kbh, hvor Grundtvig var præst. Det er mandag d. 23. april kl. 18.00, og der er gratis adgang!

PS: Undskyld...

undskyld...

Det lykkedes os d. 1. april at lave en lille aprilsnar, som tog lidt overhånd. Hvis du er nysgerrig efter hvad det var, der narrede hundredevis kan du læse den her - og klik på billedet med de bedende hundeøjne for at læse undskyldningen... Vi lover, at vi aldrig gør noget lignende igen... i hvert fald ikke før 1. april 2019.