Indien deze nieuwsbrief niet goed op het scherm verschijnt: klik hier
29 oktober 2015
Rik D’hiet is de nieuwe voorzitter van deAuteurs
Beurs: Schrijven in Zweden, in het spoor van Astrid Lindgren
Afspraak op de Boekenbeurs
Onze komende infoloketten: schrijf u nu in
deAuteurs bezocht de grootse Boekenvakbeurs van Europa
Debat ‘Animatie Filmmaking in Vlaanderen’: een verslag

>Rik D’hiet is de nieuwe voorzitter van deAuteurs

Eerder deze maand stond onze Raad van Bestuur voor een belangrijke beslissing: bij unanimiteit werd er gestemd over de aanstelling van een nieuwe voorzitter en twee ondervoorzitters, elk voor een hernieuwbaar mandaat van 2 jaar.

Lees het volledige artikel

>Beurs: Schrijven in Zweden, in het spoor van Astrid Lindgren

deAuteurs kondigt u met groot plezier haar gloednieuwe beursproject aan : een schrijversresidentie over de Belgische grenzen heen! Een auteur en illustrator zullen de kans krijgen om zich gedurende twee weken terug te trekken in een schrijverswoning te midden van de feeërieke Zweedse bossen en meren in Björköby.

Lees het volledige artikel

>Afspraak op de Boekenbeurs

Het is herfst en daarmee staat alweer de Boekenbeurs voor de deur! Dimitri Leue, curator van dienst, riep de Beurs dit jaar uit tot een waar literatuurfeest voor kinderen en jongeren. Maar geen nood, ook ‘Volwassenen (zijn nog steeds) toegelaten’, zo luidt het centrale thema.

deAuteurs vind je uiteraard dagelijks terug in hal 4 op de stand 442 waar Confituur, De Morgen en deAuteurs samen een mooi literair programma aanbieden.

Lees het volledige artikel

>Onze komende infoloketten: schrijf u nu in

Ons eerstvolgende infoloket zal dit najaar, in het kader van de Boekenbeurs, plaatsvinden op de ‘Dag van deAuteurs’, een dag waarop het hele deAuteurs-team paraat staat voor al uw vragen, bedenkingen en ideeën.
Op 10 november kan u ons tussen 14u en 16u terugvinden op de Antwerpse Boekenbeurs, aan de stand van Confituur en DeMorgen. Heeft u specifieke vragen en wilt u graag een persoonlijke afspraak met één van onze deAuteurs-medewerkers, schrijf u dan nu alvast in voor ons infoloket via info@deauteurs.be.

Het laatste infoloket van 2015 vindt plaats op 15 december in Poëziecentrum Gent (Vrijdagmarkt 36) van 14 tot 18 uur. Inschrijven kan al vanaf vandaag, eveneens via info@deauteurs.be.

Lees het volledige artikel

>deAuteurs bezocht de grootse Boekenvakbeurs van Europa

Twee weken geleden was het zover en moest iedereen vroeg uit de veren voor een heuse daguitstap naar de Frankfurter Buchmesse, een ‘First visit to Frankfurt’ georganiseerd door deAuteurs!
Met een team van 22 enthousiastelingen vertrok de bus donderdagochtend 15 oktober richting Frankfurt.

Lees het volledige artikel

>Debat ‘Animatie Filmmaking in Vlaanderen’: een verslag

Een beeld- en videoverslag van het geslaagde debat ‘Animatie Filmmaking in Vlaanderen’ in het kader van het Filmfestival van Oostende en in samenwerking met de Unie van Regisseurs.

Lees het volledige artikel

Verdere info vindt u op onze website www.deauteurs.be.
U kunt ons ook volgen (en liken!) op facebook

Gelieve hier te klikken, indien u deze nieuwsbrief niet meer wenst te ontvangen.