Facebook icon Forward icon

Nyhedsbrev #3, 2013

Efteråret er over os, og der er gang i mange musikalske projekter allesammen med grundtonen: 'Sjælen Synger'. I dette nyhedsbrev søger vi en ny OpenUp medarbejder, og du kan læse om et nyt popsalmeprojekt, efterårets gospel- og salmeworkshops, koret Pop 'n Soul, VokalDeLuxe, Arnes Englevinger, Sines sange og meget mere. 

Stillingsopslag: Virtual Assistant (VA) søges

OpenUp udvider, og vi vil gerne ansætte en VA på deltid, til at varetage forskellige primært online opgaver som blog, IT, webshop mv. Det kunne sagtens varetages af en dygtig studerende og bopæl er underordnet, da vi kommunikerer over Skype.

Deadline på ansøgninger er 16. oktober 2013.
Tak fordi du deler dette i dit netværk - HER er stillingsopslaget.

Popfugl og nye salmer

Sommerens - meget spontane - musikalske omdrejningspunkt opstod, da jeg ærgrede mig over at efterskoleeleverne her på Ryslinge havde så FÅ favoritter, hvor de bare sang igennem fra folkehøjskolens melodibog. Jeg blev bare helt ærlig utrolig træt af at synge 'Kære Linedanser'... og tænkte - hvad skete der lige med Grundtvig og Ingemann? Hvornår har vi sidst sunget med fuld kraft fra hjerte og stemme på 'I østen stiger solen op' eller 'Morgenstund har guld i mund'? Nej vel! Jeg lavede ekstra kaffe, satte mig ved klaveret, tog komponistkasketten på, og inspiration og musik flød i stride strømme. Min gode ven og pianist Rasmus var straks med på ideen, så vi gik i studiet, gjorde 8 sange færdig med en blød, poppet og swingende lyd, og her en god måneds tid efter er projektet lavet til en smuk sangbog med noder og tekster.
Projektet her også sin egen hjemmeside KLIK HER og læs mere.
Vi har nu sat gang i et Pilotprojekt, hvor materialet skal testes, og så må vi se, om der opstår nye hits blandt efterskole-eleverne.

Lyt til sange og læs mere om Pilotprojektet

Vi har lavet en smagsprøve på Youtube (klik på billedet) og søger nu skoler, kirker, musiklærere osv, der vil teste materialet. Læs mere her.

Workshop med gospel & popsalmer

Den ene inspiration tager den anden, og i studiet opstod der naturligt kor-stemmer på salmerne. Jeg elsker at lede kor og få mange stemmer og sjæle til at synge som én. Vellyd og overtoner! Så da Kulturforeningen i Svendborg samtidig tog kontakt til mig for at høre, om jeg ville lave en workshop hos dem, foreslog jeg, at vi lavede en blanding af gospel og de nykomponerede danske popsalmer. Det er der kommet en hel søndag ud af, nemlig d. 3. november 2013, hvor vi holder workshop og afslutter med Musikgudstjeneste om aftenen. Drømmen er, at der opstår et fast kor på Sydfyn med dette mix...
Her kan du downloade en flyer, hvis du vil læse mere!

Andre ting fra kalenderen

11. nov. kl. 19.30 officiel debutkoncert på Popsalmerne på Ryslinge Høj- og Efterskole med kor, fællessang og band.

29. dec. holder vi traditionen tro en Gospel Workshop med afsluttende musikgudtstjeneste med lys, liv og glæde i Svindinge Kirke, så sæt kryds allerede nu til en dejlig familie-musik-oplevelse.

Se hele kalenderen på www.openup.dk

and now...

Det er faktisk med kriller i maven, at jeg sidder med dette nyhedsbrev og taster links, datoer og overblik. For noget, der fylder rigtig meget lige nu er den store rejse, jeg begiver mig ud på om halvanden uge. Som jeg fortalte om sidst - og som de musikalske skridt, jeg tager vist også viser - har jeg sat mit liv i et nyt gear, og lagt overliggeren væsentligt op. Det skriver jeg meget mere om på min blog, hvor I også kan følge med mig helt til verdens top (hvis der altså er nogen former for internet-adgang? ellers skriver og deler jeg, når jeg igen er online).

Jeg forsøger nemlig at bestige Kilimanjaro i Tanzania, og kigger også lidt på både savannen og Zanzibar, når jeg nu alligevel er i Afrika. Derfor lukker kontoret ned nogle uger (40,41 og 42) - men jeg glæder mig til at spille og synge med jer igen derefter. 
 

Kærlig hilsen
Janne Wind

janne@jannewind.dk
www.jannewind.wordpress.com