Nyt fra DUN

Konsulent i universitetspædagogik på Syddansk Universitet, Odense
SDU Universitetspædagogik søger konsulent til varetagelse af universitets-pædagogiske opgaver inden for kompetence- og uddannelsesudvikling. Ansøgningsfristen er d. 28.01.13. Læs stillingsopslaget her: 
http://www.jobs.sdu.dk/vis_stilling.php?id=7849&lang=da. Engelsk version: http://www.academicpositions.eu/jobs/social-sciences/2013/1/7/pedagogical-consultant-in-university-teaching-and-learning.aspx

DUN konferencen 2013 Underviserudvikling for udviklere og undervisere
Der er åbent for tilmelding på /konferencer/dun-konference-2013. Konferencen indeholder to daglange workshops med henholdsvis Mona Fjellström og Kristina Edström, to store svenske kapaciteter. Første dag er mest relevant for uddannelsesudviklere, anden dag er mest relevant for undervisere, uanset erfaring og fakultet.

Ny antologi om universitetsundervisning i Danmark
Hanne Leth Andersen og Jens Chr. Jacobsen (2012): Uddannelseskvalitet i en globaliseret verden, Frederiksberg, Forlaget Samfundslitteratur.
http://www.samfundslitteratur.dk/Visning-af-titel.242.0.html?&cHash=7a8c32b3f9838f8c12876a02d4cb8432&ean=9788759316351

Dansk Universitetspædagogisk Netværk (siden 1994) er en medlemsorganisation for de danske universiteter og for undervisere som interesserer sig for pædagogik og didaktik. Alle danske universiteter er medlemmer af DUN, og foreningen har over 1000 individuelle medlemmer. DUNs aktiviteter finansieres af universiteterne.

Dansk Universitetspædagogisk Netværk faciliterer udveksling af universitetspædagogisk viden, færdigheder og kompetencer gennem DUNs aktiviteter:
- videnskabeligt og praksisorienteret tidsskrift
- årlig konference
- fagdidaktiske netværk

Henvendelser vedrørende dette nyhedsbrev kan ske til DUNs næstformand Lotte Rienecker.

Hvis du har en universitetspædagogisk aktivitet, som du gerne vil annoncere gennem DUNs nyhedsmail, kan du sende det fulde opslag til følgende mailadresse info@dun-net.dk.
Find information på DUNs hjemmeside om hvilke typer opslag vi udsender, og hvilke typer vi ikke udsender

Denne email er sendt til dig, fordi du har tilmeldt dig nyhedsbrevet på dun-net.dk. Du kan til hver en tid afmelde nyhedsbrevet.

Copyright © 14. januar 2013 Dansk Universitetspædagogisk Netværk