Ingen billeder? Web-version
   
 
 

Overskrifter i nyhedsbrevet

  • Open Talk om kobling mellem forskning og praksis
  • Konference om specialpædagogisk støtte til studerende
  • Pace National Practitioner's Workshop
  • Dagsorden til møde i SIG'en Førsteårspædagogik
  • Del med DUN
 
 
 

Open Talk om kobling mellem forskning og praksis

11. november 2015 på CBS

Teamet bag Go Grow inviterer til dette arrangement, som er det første i en række af Open Talks. Arrangementerne har til formål at facilitere en kobling mellem akademisk forskning og praksis i universiteterne og entreprenørskabsmiljøerne.

 
 
 
 

Konference om specialpædagogisk støtte til studerende

12. november 2015 i Lyngby

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet inviterer til konference, hvor du kan høre om erfaringerne fra satspuljeprojektet ’Nye støtteformer for uddannelsessøgende med psykiske vanskeligheder og udviklingsforstyrrelser’. Tilmeldingsfristen er d. 2. november. Det er gratis at deltage.

 
 
 

PACE National Practitioner’s Workshop

25. februar 2016 i Aarhus

Kom til konference- og workshopdag arrangeret af forskningsprojektet PACE. Her mødes forskere, undervisere og praktikere inden for entreprenørskabsuddannelse  for at arbejde med det undervisningsforløb og den undervisningspraksis, der er opbygget i forbindelse med PACE. Det er gratis at deltage.

 
 
 
 

Dagsorden til møde i SIG'en Førsteårspædagogik

Der er møde i SIG'en Førsteårspædagogik d. 8. december 2015 i Aarhus. Dagsordenen er klar, og på programmet er både oplæg og diskussioner om fremtidige tiltag i gruppen. 

 
 
 
 
 

Del med DUN

Har du en nyhed, et arrangement eller andet, du vil dele med DUN's medlemmer? Giv os besked ved at udfylde formularen på dun-net.dk. Så kommer det på DUN's hjemmeside, i nyhedsbrevet og på Twitter - og når ud til DUN's 1200 medlemmer.