Nyt fra DUN

DUN-Nyt   DUT nr. 11

Dansk Universitetspædagogisk Tidsskrift nr. 11 er udkommet. DUT 11 er det første nummer, som kun er elektronisk. Det vil i første omgang ligge på DUNs hjemmeside, men senere vil det også være at finde på Statsbibliotekets Open Journal Systems.

Temaet for DUT nr. 11 er IT, læringsressourcer og nye undervisningsmiljøer.

Download PDF-versionen af DUT nr. 11

 


Dansk Universitetspædagogisk Netværk (siden 1994) er en medlemsorganisation for de danske universiteter og for undervisere som interesserer sig for pædagogik og didaktik. Alle danske universiteter er medlemmer af DUN, og foreningen har over 1000 individuelle medlemmer. DUNs aktiviteter finansieres af universiteterne.

Dansk Universitetspædagogisk Netværk faciliterer udveksling af universitetspædagogisk viden, færdigheder og kompetencer gennem DUNs aktiviteter:

- videnskabeligt og praksisorienteret tidsskrift (både på papir og på net)
- årlig konference
- fagdidaktiske netværk
- blog om universitetspædagogik (www.dun-net.dk).
- DUNs formand, Lotte Rienecker, kan kontaktes på rieneck@hum.ku.dk

Hvis du har en universitetspædagogisk aktivitet, som du gerne vil annoncere gennem DUNs nyhedsmail, kan du sende det fulde opslag til følgende mailadresse info@dun-net.dk.
Find information på DUNs hjemmeside om hvilke typer opslag vi udsender, og hvilke typer vi ikke udsender

Denne email er sendt til dig, fordi du har tilmeldt dig nyhedsbrevet på dun-net.dk. Du kan til hver en tid afmelde nyhedsbrevet.

Copyright © 28. september 2011 Dansk Universitetspædagogisk netværk